Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Sugestie site

oliviu17 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Sugestie site

Salut,
    Puteti sa imi oferiti si mie niste sfaturi despre cum sa imbunatatesc situl pentru a creste traficul si a avea pagerank mai mare,eu consider ca am facut tot posibilul dar inca astept sfaturi de la profesionisti,iar cu optimizarea nu cred ca stau bine am pr1,9000 de backlinkuri,60 vizitatori pe zi,anumite cuvinte se gasesc in primele pagini dar eu vreau mai mult de atat pentru ca ,consider ca situl merita mai mult.

Cu stima.

Situl este Biletul Zilei

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    31
    Posturi
    458
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu ai continut. Scrie cateva articole despre sport, in general stiri. Asta e parerea mea.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

In mod normal as fi venit cu niste sfaturi/recomandari, dar avand in vedere ca ai javascriptul ala enervant acolo pentru a vota in top123 sau ce site o mai fi si ala si nu poti practic sa faci nimic pe site pana nu faci click sa-ti deschida popup-ul ala, ma abtin. Crede-ma, e f enervant si nu inteleg de ce-ai optimiza acest site sa fie sus pe google, sa intre lumea pe el si sa se enerveze ca le deschizi popup-uri aiurea, fara acordul lor?
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Am modificat tema si am scot scriptul.
    Astept o parere despre noua tema.

cbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de oliviu17 Vezi Post
    Puteti sa imi oferiti si mie niste sfaturi despre cum sa imbunatatesc situl pentru a creste traficul si a avea pagerank mai mare,eu consider ca am facut tot posibilul dar inca astept sfaturi de la profesionisti,iar cu optimizarea nu cred ca stau bine am pr1,9000 de backlinkuri,60 vizitatori pe zi,anumite cuvinte se gasesc in primele pagini dar eu vreau mai mult de atat pentru ca ,consider ca situl merita mai mult.
    Prietene, tu nu ai 9000 de backlinkuri, ci ai mult mai puține. Dacă în webmaster tools tu vezi că ai un anume total, uită-te te rog la domeniile unice ce îți dau link. Așa se calculează în formula pr-ului. Apoi cu cât ai mai multe linkuri de la un domeniu X, cu atât se transferă mai multă "încredere" de la domeniul X la tine. Simplu și logic!

Apoi, ai un titlu foarte lung la pagini, cuvintele cheie din finalul titlului se pierd în negura motorului de căutare. Scurtează acele cuvinte din titlu, și mai bine introdu-le prin grafică într-un h2 undeva imediat după logo!

Dacă linkurile externe nu te îngrijorează, eu zic să mai te oprești o dată la ele. Ai prea multe linkuri externe comparativ cu câte backlinkuri ai tu la domeniu. Trebuie să păstrezi în blogroll și pe unde mai promovezi link-uri, strict cele de la care ai un schimb. Măcar până îți faci o poziție. Ori le elimini ori le dai atribut nofollow.

Continuă să te promovezi pe alte siteuri, punând link către tine pe ancore de cuvinte cheie pe care vrei să te optimizezi.

Spor la treabă, sper că te-am ajutat!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Am facut exact ce mi-ai sugerat dar problema este urmatoare acele h2 sunt chiar necesare? deoarece nu le-am putut pune

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sugestie GoDaddy fail
    De MarianG în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th June 2011, 14:13
  2. sugestie nume domeniu va rog
    De xplicit în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th January 2011, 22:29
  3. o mica sugestie
    De Ioan Margineanu în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st May 2007, 23:27
  4. Sugestie de nume domeniu
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th August 2006, 21:05
  5. Sugestie telefon mobil
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 16th January 2006, 11:25

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •