Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: O parere.sugestie va rog

Marcouz este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit O parere.sugestie va rog

Salutare!

Detin momentan site-ul culturism-fitness.com (se vrea a fi despre culturism,fitness,alimentatie,slabit, cam tot ce inseamna un stil de viata sanatos si un corp sanatos). Fiind un pic mai visator asa, m-am tot gandit zilele astea la viitorul site-ului si la ce vreau sa fac mai departe si m-am gandit ca pe viitor as putea face si un magazin online de suplimente nutritive,vitamine,etc. (propriu sau macar prin afiliere) si, de ce nu, chiar si o sala de fitness.

Stiu ca poate pun carul inainte boilor, dar m-am tot gandit sa gasesc un nume "brandabil" si sa mut site-ul pe el, urmand sa fie acelasi si la viitorul magazin online,sala si ce-o mai fi

Ideea e ca am achizitionat asta bestbody.biz . Era singura extensie libera, dar acum sincer, nu stiu cat de potrivit este numele... Intre timp m-am mai gandit la: bodybuild.ro, bodybest.ro si bodywork.ro

Repet, stiu ca poate acord o importanta prea mare numelui de domeniu si ca ar trebui sa ma axez pe ceva mult mai important, ca si SEO, articole, calitate, etc, dar am niste fixuri ale mele fara de care nu ma pot apuca de treaba..si numele de domeniu e unul dintre ele

Ce ma sfatuiti sa fac, in primul rand privind trecerea de la o extensie cum e .com la una .biz de exemplu, avand in vedere ca site-ul va fi in romana, si in al doilea rand, care dintre toate domeniile de mai sus ma sfatuiti sa-l folosesc, sau, daca aveti alta sugestie, cu atat mai bine

Va multumesc anticipat!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

bodybuild.ro suna bine.
    Caut cu jingle.ro.

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    35
    Posturi
    373
    Putere Rep
    28

Implicit

daca as fi in locul tau as folosi bodybuild.ro si bodywork.ro. nu stiu ce sa zic, .biz nu prea se potriveste la un magazin online.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Fara doar si poate trebuie sa alegi un domeniu .ro, pentru ca asta iti este (va fi) targetul. Bodybuild.ro e chiar ok. PS: Alege un design mult mai bun decat cel prezent acum, prima impresie conteaza mult. PS2: Mai bine fara logo, decat cu un logo urat.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    26

Implicit

As zice cel mai bine o extensie .ro. Iar dintre cele alese, precum au zis si colegiimai devreme, bodybuild.ro chiar suna bine.
    Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala

alex.web este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    26th July 2012
    Posturi
    212
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu iti recomand acel .ro - bodybuild.ro suna destul de ok si totusi vei activa pentru romani nu ?
    Bafta cu dezvoltarea afacerii.
    Ofer servicii de WebDesign si Coding pe forum insa am si un portofoliu .

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    29

Implicit

Propunerea mea este sa mergi pe bodybuild.ro sau bodywork.ro iar pe celelalte 2 sa le folosesti ca sa aduci link-uri de calitate despre noul site, care trebuie sa fie neaparat pe .ro. Te-as sfatui sa pui .biz si .com pe hosting-uri diferite pentru ca link-urile ce le aduci sa aiba o autoritate mai mare asupra noului domeniu. Ca sugestii pentru noul site, daca vrei sa il muti asa cum este acum trebuie sa faci cateva modificari:

1. Schimba logo-ul, sunt cativa baieti talentati aici sau cauta in alta parte. Vreau sa vad un logo ce are relevanta, poate un aparat de fitness, niste gantere intre numele site-ului, un "tip bine", ceva.
    2. Trebuie sa faci ceva cu acel slide, mie unul nu imi place deloc.
    3. Background-ul trebuie si el schimbat cu ceva mai ok.
    4. Multe articole cu antrenamente, dar articole de calitate. Eu daca sunt interesat de asa ceva si intru pe site-ul tau si caut un antrenament vreau sa vad exercitii ce trebuiesc facute(poate sa vina cu un video explicativ), alimentatia pe zile, pasi exacti, daca sa iau sau nu suplimente, ce suplimente.

Si pe baza de SEO si SEM ai putea sa faci cateva lucruri:
    1. Pagina FB sa fie mai activa, sa postezi cateva poze cu tipi bine facuti, si poate nu chiar vedete, oameni normali, transformari, poze motivationale, alimente sanatoase de mancat.
    2. Pagina de FB ar trebui sa aiba doar fani romani, daca ai apelat la servicii gen youlikehits de unde iti vin fani din toate tarile, mai bine faci alta pagina.
    3. Poti incerca sa faci si o pagina de twitter, aici nu stiu cum sa aduci followeri, dar cred ca te poate ajute cineva.
    4. Sa aduci link-uri de calitate, si aici sunt mai multe lucruri: directoare web cu descrieri/titluri diferita odata la 50-70 de directoare(poti inscrie si categorii : Antrenamente - Exercitii), directoare de articole, comentarii.
    5. Sa te asiguri ca ai un SEO on-page bun, articole bine optimizate, bine vazute, descrieri unice si tot asa.
    6. La Subscription poti face ceva mai atragator, poti sa faci/cauti/editezi o carte, un pdf ajutator si sa pui un pop-up: "Abonati-va acum si primiti gratis cartea UN ABDOMEN PERFECT + sfaturi saptamanel pe mail." si multe altele.
    7. Eu propun la inceput sa scoti adsense. Nu faci multi bani si nu are rost acum.
    8. Eu personal vad de 2 ori categoriile Antrenament/General/Nutritie. Ai grija ce faci aici.
    9. Iti propun sa folosesti si un plugin care sa afiseze la sfarsitul posturilor "Articole ce te-ar putea interesa". Daca nu ma insel, un plugin bun era Yet Related Posts, sau ceva in genul.
    10. Pune multe poze in articole, cu alt tag, vrem sa vedem poze ajutatoare.

Pentru moment atat, eu zic ca ai de munca, dar daca reusesti o sa ai succes. Despre ideea cu magazinul/afiliere, este buna, dar trebuie sa creezi un brand in spate, poate sa faci un forum, chiar o sala, ar fi o idee geniala, dar momentan ai grija de site si ia un domeniu .ro brandabil. Sper ca ti-am fost de folos.

Marcouz este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Wow, ce inseamna un forum de calitate. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Deci, cam unanim ar fi bodybuild.ro ?

Referitor la design aveam in plan si eu o schimbare, de fapt mai multe, dar asa cum am zis si mai sus, vreau sa le iau treptat pt ca am niste "fixuri" si pana nu le rezolv pe fiecare, nu pot trece mai departe Momentan e asta cu domeniul, pe urma va fi designul, pe urma optimizarea si articolele..

Totusi, daca aveti si alte idei de nume mai bune decat cele enumerate de mine, le astept cu placere.

multumesc inca o data ..

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Propunerea mea ceva cu .ro si cat de romanesc.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

navigator10 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    35
    Posturi
    26
    Putere Rep
    24

Implicit

tragdefiare.ro este liber si mi se mare mult mai bun decat celelalte

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sugestie Sectiune Noua
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th June 2012, 14:10
  2. Sugestie pentru Adsense
    De asalcu în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th December 2011, 08:00
  3. Sugestie site
    De oliviu17 în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th July 2011, 10:37
  4. o mica sugestie
    De Ioan Margineanu în forumul Discutii administrative