Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 30

Subiect: La ce ajută fanii pe Facebook (cumpărați) ?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Observ ca sunt putini ce analizeaza ce inseamna fani targetati.
    Unii cred ca varsta si sexul reprezinta targhetare pentru o afacere online. Veniturile este un criteriu de targhetare cam imposibil de realizat
    Varsta este intradevar cel mia important criteriu, pentru ca cei sub 20 de ani indiferent cat demulte si-ar dori nu prea au puterea de decizie atunci cand vine vorba sa cumpere ceva.

Sa spunem ca vrei sa vinzi un smartphone care este targhetul tau? Putem sa ii excludem pe cei sub 18 ani care nu au bani? Nu prea pentru ca ei ii conving pe mama si pe tata sa le cumpere telefonul X, si daca te uiti prin scoli vezi ca pustii sunt dotati mai toti cu telefoane unii dintre ele foarte scumpe. Sa spunem ca targhetezi barbati pentru ca ei sunt mai pasionati de tehnologie, dar si femeile cumpara telefoane (difera doar criteriile dupa care aleg telefonul, dar nu mereu)

Sa spunem ca ai un magazin de jucarii pentru copii, care este targhetul tau? Copii vad jucariile si cer parintilor dar jucariile sunt cumparate de parinti, bunici, prieteni de familie atat de barbati cat si de femei, dintre posibilii clienti trebuie sa scoti doar tinerii cu varste intre 10 si 24 de ani. E adevarat ca din punct de vedere statistic 70-80% din clientii unui astfel de magazin sunt femei, dar ce facem cu restul de 30%? ii aruncam la gunoi?

Dar sa spunem ca criteriul tau de targetare este femei cu varsta intre 25 si 45 de ani pentru ca vrei sa vinzi haine, din ce cunosc segmentul acesta reprezinta aproximativ intre 15 si 25% din utilizatorii de internet
    Deci o pagina care are 100.000 fani alesi fara nici un fel de targetare are 15-25000 de fani conform targhetului tau + inca vreo 5.000 care nu sunt in targhetul propus dar care pot cumpara sa ofere cadouri sau pentru ca sunt tipuri de clienti pe care nu ai putut sa ii iei in calcul.

Deci 20-30% din fanii respectivi pot fi un destinatar potrivit mesajului tau de marketing. Va intreb un fan cumparat adus la gramada costa mai putin de 20% fata de un fan complet targetat? Dar daca costa sub 10% nu cumva esti mai profitabil sa cumperi 10.000 fani netarghetati decat 1000 targhetati cu aceeasi suma?

Dar pentru a transforma acesti fani targhetati aici vine marea provocare, aici apare talentul fiecarui om de marketing

Pana la urma in markeyting este important costul pe care il ai pentru un client efectiv, targhetare ajuta in genere sa reduci acest cost
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

De asemenea parerea mea este ca trebuie sa se tina cont si de prietenii celor "1 milion de fani netargetati" care pot deveni fani targetati intr-un procent mic, care insa la un numar mare de fani netargetati trebuie si merita luat in considerare.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Ionut D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    348
    Putere Rep
    35

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Multi cer like-uri pentru pagina lor de facebook ca sa "prinda curaj" pagina. Usor usor atragi prin numarul mare de persoane dezinteresate de pagina ta sa fie interesate si prin asta se creaza si clientela, cunoastem foarte bine site-urile de haine ( hainetari..hainefashion.ro ) care au pagini de divertisment cu 400k de like-uri si acolo convertesc cel mai bine si are dreptate Dragos Nicu in ce zice.
    Pentru cei inca interesati de fani facebook, ofer eu fani facebook ce sunt 35% barbati si 65% femei la pretul de 10E, dar poate prin feedback-urile ce mi se vor lasa voi capata autoritate de a posta in market place.
    Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

este atat de prost inteleasa ideea de targhetat... Vali D. a zis cel mai bine, important este cum te adresezi si ce incerci sa le vinzi.

razvan voicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    28

Implicit

inseamna ca tine foarte mul de ceea ce vinzi . filme cumpara toata lumea dar cred ca daca vinzi avioane, ar fi o risipa de bani sa cumperi fani facebook . ( am exagerat in mod voit cu " avioane " )

Axyy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th July 2012
    Locaţie
    Teleorman
    Vârstă
    46
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut
    Smallprix nu baga reclame la noile produse pe pagina fb deci nu aduce trafic djn fb
    Din cate vad eu produsele oferite de smallprix sunt ieftine ceva penru pustani exact ce categorii de oameni intra pe site-uri de filme.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ajuta sa te lauzi ca ai fani multi! In rest, daca nu sunt veniti cu un anumit interes, nu te vor ajuta niciodata, decat daca printr-o minune ii va sari ceva in ochi la o postare pe acea pagina! O spun din experienta!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Next: da mi voie sa ti zic, experienta ta tinde spre zero ( pe subiect ). Nu ai nevoie de o minune sa ii sara in ochi. O postare interesanta ii va curge pe wall, sau ma rog, va curge la acel procent de fani care il ofera gratis fb.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Am spus ce am observat pe pagini cu peste 30K adusi prin cumparare, posibil sa fie o legatura si cu ce anume se ofera pe pagina respectiva! Oricum, repet era doar parerea personala bazata pe observatii, nu pe analize.

maiereandaniel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    30
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Ajuta foarte mult daca sunt reali. Eu am cumparat 2 k fani din romania, chiar daca a costat mai mult dar a meritat, in sensul ca primesc like/coment/share la fiecare post facut.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema Facebook - Reclame pe Facebook
    De Ing3ras în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd October 2012, 22:55
  2. Ajuta-l pe Mos Craciun !
    De superbus în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd December 2011, 19:03
  3. La ce ajuta ?
    De adetm în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th October 2010, 15:58
  4. cum ajuta 301 redirect la SEO
    De radu4us în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th October 2009, 11:50
  5. SEM(PPC) - Cum ajuta SEO-ul?
    De Tudi în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 23rd September 2008, 22:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •