Salut, imi spuneti si mie va rog la ce ajuta site-ul respectiv si daca ajuta cum se foloseste?
verifiedfile.com/seo/
Va multumesc
Salut, imi spuneti si mie va rog la ce ajuta site-ul respectiv si daca ajuta cum se foloseste?
verifiedfile.com/seo/
Va multumesc
Iti zic eu, ca am mai intalnit. Site-ul respectiv banui ca iti verifica linkul tau in tot felul de site-uri de whois sau cine stie ce analizatoare. Teoretic pe acele site-uri se creaza o noua pagina cu detalii despre site-ul tau, dar (cel mai important) si cu un link (de obicei nofollow) catre site-ul tau. Tot el am impresia ca le si ping-uie ca sa fie si indexate in Google.
Multi cred ca prin asta poti sa acumulezi cateva sute/mii de linkuri spre site-ul tau foarte usor, insa eu cred ca aceste linkuri valoreaza exact ZERO (Ca doar google nu-i prost, nu?). Singura utilitate a acestui tool as vedea-o in momentul in care ai un site nou-nout si vrei sa-l aduci pe Google pentru prima data pe el. Insa in ultima perioada Google s-a perfectionat atat de bine, incat vine singur fara nicio problema
Asadar, raspunsul meu ar fi ca nu te ajuta la nimic...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)