Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Intrebare transfer domeniu

deluxx76 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    127
    Putere Rep
    28

Implicit Intrebare transfer domeniu

Salutare.Am cateva domenii inregistrate la register.com si as vrea sa le transfer la goodaddy.Ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi privind acest transfer.
    Mentionez ca nu am putut posta in topicul adecvat acestui subiect deoarece nu am numarul de posturi asa ca am postat aici.Daca am gresit ,rog un moderator sa mute acest topic.
    O seara buna.

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    26

Implicit

Ai cativa pasi de urmat cand vrei sa iti muti domeniile de pe register.com .Inainte sa faci cerea pe godaddy.com,in primul rand trebuie sa ii dai Unlock din Control Panel-ul de la Register.com . In cazul tau , pentru ca ai mai multe domenii, intri pe fiecare in parte si ii dai Disable Domain Lock . Apoi ai nevoie de acces la e-mailul pe care s-au inregistrat domeniile si Authorization Code-urile pe care le-ai primit la fiecare inregistrare in parte. Dupa poti sa faci cererile.
    Dupa ai sa primesti un e-mail de confirmare cum ca tu ai facut cererea si ca esti de acord, iar la cateva zile sau cand se termina transferul intre ei ai sa primesti notificare.
    That`s it

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Ai uitat sa ii spui ca in fiecare dintre mailurile respective exista un link pentru a confirma transferul, si care trebuie accesat. Daca nu le urmareste (linkurile), cererea de transfer se va inchide si va trebui reluata.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

Este posibil ca atunci cand iti muti domeniile la ei este posibil sa iti ceara sa mai prelungesti valabilitatea lor cu 1 an

EHR
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de marian18 Vezi Post
    Este posibil ca atunci cand iti muti domeniile la ei este posibil sa iti ceara sa mai prelungesti valabilitatea lor cu 1 an
    Transferul unui domeniu nu este gratuit si odata cu transferarea acestuia, se prelungeste valabilitatea cu 1 an. Obligat
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    Ai uitat sa ii spui ca in fiecare dintre mailurile respective exista un link pentru a confirma transferul, si care trebuie accesat. Daca nu le urmareste (linkurile), cererea de transfer se va inchide si va trebui reluata.
    Banuiesc ca nu trebuie explicatii chiar asa de pas cu pas si ce trebuie sa faca dupa ce primeste e-mailul.... Dar cine stie

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Cred ca godaddy.com te v-a taxa cu prelungirea domeniului pe un an de zile, mai trebuie sa fii atent la un detaliu, domeniu sa aiba o valabilitate mai mare de 30 zile.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

EHR
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de ZimZum Vezi Post
    Banuiesc ca nu trebuie explicatii chiar asa de pas cu pas si ce trebuie sa faca dupa ce primeste e-mailul.... Dar cine stie
    Ti se pare ca a mai transferat personal domenii ? Dupa cum a pus intrebarea, putin probabil pentru ca altfel ar fi stiut procedura. Partea cu confirmarea transferului prin click link din email se incadreaza la "been there, saw that" si nu am adaugat din plictiseala si nici pentru post count. Daca stim si putem sa il ajutam cumva, macar sa o facem cum trebuie, nu ?

deluxx76 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    127
    Putere Rep
    28

Implicit

Multumesc tuturor pentru raspunsuri ,am observat ca cei de la register cer 38 $ asa ca transferul cade din start.
    @ felis stiu de prelungirea domeniului aveam un cupon pentru prelungire domeniului.Domeniu mai avea valabilitate 5 luni.
    Oricum multumesc inca o data.
    O seara buna

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Transfer domeniu .ro de pe SEDO
    De felix în forumul Domenii
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th September 2012, 08:16
  2. Nelamurire transfer domeniu
    De buicky în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th July 2012, 00:45
  3. Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 27th January 2012, 15:14
  4. Transfer domeniu.ro