Am si eu o intrebare. Azi mi-a scazut PR-ul pe unul dintre site-uri. Pe prima pagina aveam un buton de trafic de la trafic.ro. Intrebarea este - acest buton imi scade PR-ul, acesta transferandu-se catre trafic.ro ??
Am si eu o intrebare. Azi mi-a scazut PR-ul pe unul dintre site-uri. Pe prima pagina aveam un buton de trafic de la trafic.ro. Intrebarea este - acest buton imi scade PR-ul, acesta transferandu-se catre trafic.ro ??
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu.
Tu cand transferi PR nu iti ia de la tine. Nu conteaza cate linkuri externe ai pe site.
Tia scazut pr-ul din cauza linkuriloe de pe alte siteuri care duc catre tine, nu din cauza linkurilor de pe siteul tau.
Ultima modificare făcută de Nichita; 2nd April 2009 la 10:09.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ba da. Dar transfer nu inseamna ca ia din pr-ul tau. Tu avand de exemplu pr 4 acela se imparte la numarul de linkuri externe si se trasmite printro anumita formula proportional catre acele siteuri. Dar asta nu inseamna ca il ia pe al tau.
Stai linistit ca nu pierzi pr daca ai linkuri externe cu atribut dofollow.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)