Am o intrebare, poate stupida, legata de tranferul de PR.
M-am inscris intr-un director web care are PR6 pe pagina principala dar pagina unde apare linku catre site-ul meu are PR5. Ce PR mi se va transfera mie? 5 sau 6?
Am o intrebare, poate stupida, legata de tranferul de PR.
M-am inscris intr-un director web care are PR6 pe pagina principala dar pagina unde apare linku catre site-ul meu are PR5. Ce PR mi se va transfera mie? 5 sau 6?
Din PR5 vei primi un procent in functie de cate linkuri pleaca in total (catre pagini externe) de pe acea pagina. Bineinteles in cazul in care nu exista rel="nofollow" in linkul catre site-ul tau sau in meta tag-urile acelei pagini.
Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 24th March 2007 la 14:55. Motiv: completare
Multumesc de raspuns. Banuiam eu ca e asa dar am vrut sa fiu sigur...
Dar cum sa fac ca toate paginile secundare ale site-ului meu sa aiba pr? Ca eu inscriu in directoare doar pagina principala. Cum fac astia care au directoare web cu pr mare?
daca o sa ai PR pe pagina principala (domeniu) si ai linkuri catre paginile secundare de pe pagina principala o sa se transfere PR si catre celelalte pagini... putin cate putin.
in cat timp?Eu pe domeniu principal am PR 3...si pe forum am avut PR2..acum vad ca am PR 0...
Cristi - din cauza asta ai PR-ul mic. Si daca nu folosesti prima pagina, nu are rost sa faci redirectul catre forum.... e mai bine sa lasi forum-ul direct cum intrii pe domeniu.
Boingeanu Ben
E deja indexat,daca o sa il pun pe domeniu o sa pierd toate linkurile de pana atunci.Faza e ca m-am inscris prin directoare,am facut schimb de linkuri de m-am saturat...da google imi gaseste 6 backlinkuri...si apar doar 2 la cautare. Nu ar fi mai bine sa inscriu forum.domeniu.ro in directoare...decat prima pagina...si la link exchange sa fac la fel?
Sau este tot una sa pun link catre forum sau link catre domeniul forum???![]()
Ultima modificare făcută de Cristi_XP; 2nd April 2007 la 22:31.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)