Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 27 din 27

Subiect: Obtinerea un Pagerank-ul mai mare

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

@Vali, ne poți spune și metoda pe care o foloseai pentru a aduce un site la pagerank 3 sau 4?
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu stiu sincer de unde scoti preturile astea de nimic, poate ai site-uri ilegale. Eu am clienti care sunt dispusi sa plateasca si 20 euro/luna pentru 1 link pr 6 cu plata pe 1 an in avans.

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Ce fain era acum 2-3 ani cand, cu o metoda 0 cost, aduceam pagerank 3-4 (chiar si 5) inca de la primul update. ce fain era cand luam cate 10-20$ pe un link. eh, vremuri bune.

De cand a dat google zvonul ca pagerank-ul nu mai conteaza, au venit si vremurile grele. iar acum, cei care alearga dupa pagerank, abia mai platesc 4-5$ pe un pagerank 5.

La multi ani!
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Probabil conteaza mult si site-ul. Daca-i un site plin de link-uri externe sau de advertoriale, sau cu continut slab sau copiat, pretul link-ului va fi mai mic. Daca e un site de calitate, nisa similara cu a site-ului celui interesat, putine link-uri externe, deja creste pretul.
    Signatura lipsa

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

Uite sa-ti va spun parerea mea, ce ma atrage pagerank-ul.
    In primul rand sunt interesat sa obtin un pagerank cat mai mare datorita faptului dirctoarele web sunt grupate dupa pagerank, in ordinea alfabetica(site-ul meu incepe cu a), spre exemplu:
    cunoscutul Directory Critic » Ultimate Resource for Directory Lists - Web Directories, Article Directories, etc. - Directory Critic , are obtiunea Sort By: Default | Name | PR | Points | Date Submitted, deci indicat ar fi pentru mine sa fiu cat mai in top pentru aceste criteri.

In final ma intereseaza sa atrag cat mai mult seoisti, sa pun un banner catre un site ce este pe aceasta nisa si cam atat, sincer nu ma prea multumeste pe mine in mod deosebit sa vand reclama.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Sa obtii din prima un link cu PR 6 sa zicem si cam atat, bate la ochi. Ar trebui sa obtii constant link-uri cu PR mare ca sa para naturale.
    @Tymbark, ce se intampla daca eu imi fac acum un site de o zi prin care incep o campanie de strans fonduri pentru copiii neajutorati? Fac putin PR si vorbesc toate site-urile de stiri din Romania despre mine. Voi primi numai linkuri extrem de bune, in timp scurt de la site-uri cu PR mare.

Poate voi fi sustinut cu linkuri sitewide, blogroll, imagini pe tot felul de bloguri care pot avea PR 4-5.

Crezi ca voi fi penalizat?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Eu am vazut atatea exemple in SERP unde PR-ul este foarte diferit in functie de pozitii. De ex la un cuvant concurential pe care il urmaresc de un an : PR5 locul 1, PR 2 locul 2, PR 3 locul 3, si urmatoarele pozitii sunt foarte diferite ca PR.

PR-ul creste de la linkuri. Din punctul meu de vedere cei care vor PR mare si doar asta vaneaza, vor doar sa vanda linkuri, articole, etc. Eu nu as obtine un link de la un astfel de site, mai ales pe bani.

Fiecare are strategiile si ideile lui si procedeaza cum vrea. E foarte usor sa cresti PR-ul, daca nu te prinde Google atunci esti fericit
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Ai fi surprins cate cazuri de site-uri penalizate au fost cand au facut campanii de press release si au obtinut link-uri f multe, cu autoritate mare, in cateva zile. Citisem pe un blog de seo pe .com ceva de genul cu ceva timp in urma.
    Signatura lipsa

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Sunt foarte legitime acele linkuri, nu trebuie sa existe motive de penalizare la asa ceva. Daca dai drumul la un site nou si face ceva "linkworthy" fie ca este un articol, fie ca este un studiu de caz, fie ca este o analiza cu multe date, atunci este foarte normal si legit sa primesti astfel de linkuri puternice. Nici nu vrei alte linkuri.

Eu daca fac ceva interesant pentru toata lumea atunci vreau sa fiu auzit si citit. Nu voi fi auzit niciodata din directoare sau directoare de articole sau 3-5 advertoriale. Aici este problema linkurilor, se vaneaza cele usoare.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Risc in obtinerea unui link cu PR mare?
    De gaby în forumul Link Building
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th September 2012, 11:45
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th July 2012, 23:26
  3. de ce unele domenii nefolosite si neoptimizate au trafic sau pagerank mare ?
    De vladcebotari în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th March 2011, 19:01
  4. Mare problema mare...
    De zbrexter în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd September 2007, 08:48
  5. PageRank
    De ciuboflo în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th June 2005, 11:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.