Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: Obtinerea un Pagerank-ul mai mare

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Asta a spus si Nichita mai sus.

Sustin afirmatia lui Dan. Am observat ca PR-ul scade cam proportional cu cresterea nivelului pe care se afla pagina respectiva. De exemplu, daca indexul are PR X, de obicei paginile la un click distanta (care au link direct de pe index) vor avea PR X-1, sau in cel mai rau caz, X-2. Si chestia asta se pastreaza, recursiv. Creste nivelul, scade PR-ul.

De aceea, teoretic, doar link-ul ala gov ii poate asigura lejer pr 6 sau chiar 7. Faptul ca mai are si alte link-uri, ii intaresc PR-ul 7. Oricum, nu inteleg de ce se face atata caz cu exemplu asta de site, sunt atatea care au PR 7+, deci nu vad rostul discutiilor astea.

Intrebarea initiala era cum cresti PR-ul. Sa pui continut unic si atat nu "face" sens, pt ca PR-ul este dat de link-uri, deci degeaba ai continut unic daca nu pui link-uri sau nu obtii linkuri naturale. Vrei PR mare, fa rost de link-uri de pe pagini cu PR mare, simplu. Acuma, cum faci asta, ramane de vazut, dar ai grija sa nu fie f evident ca ai cumparat link-urile respective, pt ca e posibil sa fii penalizat de google. Incearca sa le obtii treptat, incepe cu mai multe cu PR mic si apoi cresti progresiv. Sa obtii din prima un link cu PR 6 sa zicem si cam atat, bate la ochi. Ar trebui sa obtii constant link-uri cu PR mare ca sa para naturale.
    Signatura lipsa

mirceaRek este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2007
    Locaţie
    Targu-Mures
    Vârstă
    36
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pai atunci ce ai de facut e sa livrezi continut unic si bun, iar PR-ul va veni. Din punct de vedere tehnic exista o groaza de moduri sa iti cresti PR-ul. Toata lumea are o "solutie" a lui, iar cand vine vorba de update multi si-o iau pe coaja cu o scadere. Repet, nu te gandi prea mult la PR, pentru ca e o pierdere de timp(parerea mea cel putin), chiar si daca are o influenta in SERP. Eu iti recomand sa faci continut, iar Page Rank-ul va veni si el in timp.

Chiar nu-mi dau seama de ce te intereseaza asa mult un PR, cand SEO defapt se face pentru cuvinte cheie, nu pentru PR. PR-ul fiind doar un rank de la google. Daca ai un magazin online unde trebuie sa vinzi un produs, conteaza ca acel produs sa fie gasit in motoarele de cautare dupa anumite cuvinte cheie stabilite de tine. Restul e cancan.

Si revin din nou la continut bun...scria aici cineva ca a primit un link de la un site cu PR mare si asa a primit si el un PR mare. Acel link mai mult ca sigur l-a primit pentru ca a scris ceva foarte bine.

PS. e demonstrabil ca pe un anumit cuvant cheie, un link cu PR mai mic poate fi inaintea unui link cu PR mare in SERP.

LE: tymbark, eu zic ca te contrazici singur. Continutul unic si bun conteaza. Da, nu e destul daca doar e unic, trebuie sa fie si foarte bun. Cele mai bune linkuri sunt cele care le primesti natural si asta stim cu totii. Daca tu scri foarte bine, linkurile vor veni. :-)

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Nu ma contrazic deloc. Continutul nu are nicio legatura cu PR-ul. Daca tu crezi altceva, ia si te mai documenteaza.

Pe de alta parte, continutul bun si unic POATE atrage backlink-uri naturale care la randul lor cresc PR-ul. Dar aici e vb de acel POATE care este f important, depinzand asta f mult de nisa. Pe unele nise este aproape imposibil de a face ceva viral, punct.

---

Citat Postat în original de mirceaRek Vezi Post
    ... cand SEO defapt se face pentru cuvinte cheie, nu pentru PR...
    SEO nu implica DOAR cuvintele cheie, daca tu crezi asta, la fel, problema ta, ia si te mai documenteaza. Seo presupune mult mai multe chestii, precum reducerea incarcarii vitezei site-ului, etc, iar un PR mai mare ajuta, determinand destul de mult cat de repede iti indexeaza google articolele noi, cat de bine le rankeaza initial, etc. Vrei sa facem un experiment? Scriem amandoi cate un articol pe acelasi cuvant cheie, tu il pui pe un site cu PR 0, eu pe un blog de 3 ani cu PR 4 si apoi discutam.

---

Daca ai un magazin online unde trebuie sa vinzi un produs, conteaza ca acel produs sa fie gasit in motoarele de cautare dupa anumite cuvinte cheie stabilite de tine. Restul e cancan.
    Faptul ca pt tine exista doar trafic din motoarele de cautare si nimic altceva, din nou, pb ta. Mai cauta si tu alte metode de a obtine trafic, precum AdWords si Facebook si ai sa vezi cat de bine convertesc vizitatorii. Sa te bazezie exclusiv pe seo e o prostie imensa.

---

PS. e demonstrabil ca pe un anumit cuvant cheie, un link cu PR mai mic poate fi inaintea unui link cu PR mare in SERP.
    Nimic nou, n-o sa te contrazica nimeni aici, pt ca e ceva destul de clasic, ca sa spun asa. Nu cred ca merita facuta mentiunea asta

---

Offtopic:

Daca tu scri foarte bine
    Ca sa vina link-urile, chiar tre sa scrii bine
    Signatura lipsa

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    37
    Posturi
    281
    Putere Rep
    33

Implicit

In august am lansat un blog wp.com cu subdomeniu wp.Nisa este anunturi locuri de munca deci continut duplicat.Dupa aproximativ doua luni avea pr 4.Promovare putina.Am observat ca de la update traficul a scazut si a ajuns la 0 vizitatori.

Deci pr nu m-a ajutat sa am un trafic mai mare.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de mirceaRek Vezi Post
    Pai atunci ce ai de facut e sa livrezi continut unic si bun, iar PR-ul va veni. Din punct de vedere tehnic exista o groaza de moduri sa iti cresti PR-ul. Toata lumea are o "solutie" a lui, iar cand vine vorba de update multi si-o iau pe coaja cu o scadere. Repet, nu te gandi prea mult la PR, pentru ca e o pierdere de timp(parerea mea cel putin), chiar si daca are o influenta in SERP. Eu iti recomand sa faci continut, iar Page Rank-ul va veni si el in timp.

Chiar nu-mi dau seama de ce te intereseaza asa mult un PR, cand SEO defapt se face pentru cuvinte cheie, nu pentru PR. PR-ul fiind doar un rank de la google. Daca ai un magazin online unde trebuie sa vinzi un produs, conteaza ca acel produs sa fie gasit in motoarele de cautare dupa anumite cuvinte cheie stabilite de tine. Restul e cancan.

Si revin din nou la continut bun...scria aici cineva ca a primit un link de la un site cu PR mare si asa a primit si el un PR mare. Acel link mai mult ca sigur l-a primit pentru ca a scris ceva foarte bine.

LE: tymbark, eu zic ca te contrazici singur. Continutul unic si bun conteaza. Da, nu e destul daca doar e unic, trebuie sa fie si foarte bun. Cele mai bune linkuri sunt cele care le primesti natural si asta stim cu totii. Daca tu scri foarte bine, linkurile vor veni. :-)
    Am doua directoare de articole, cand lumea vedea ca am pagerank vine si isi publica cu cel mai mare drag articolele la mine, gresesc oare?

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Am doua directoare de articole, cand lumea vedea ca am pagerank vine si isi publica cu cel mai mare drag articolele la mine, gresesc oare?
    Nu chiar. Da, gresesti. Nu toti mizeaza pe PR. Unii mizeaza pe vechime, pagini indexate, cum este directorul in sine (articolele scrise) etc. S-a tot vorbit aici pe forum de page rank. El e bun intr-o anumita masura. E fatada, atata tot.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Pai un director e un caz special in discutia asta, fa-ti orice alt site si vei vedea cat de putin conteaza PR-ul.

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu stiu daca gresesc sau nu, insa: Nu am facut deocamdata teste pe acest subiect. Eu cred ca este anormal ca un site proaspat sa primeasca direct link de pe pr mare. Nu stiu cat de natural i s-ar parea lui Mr. G. Am vazut doar un caz unde link-urile venite de pe site-uri tari la inceput, au "penalizat" oarecum site-ul care le-a primit. Adica au fost ceva caderi in serp. Totusi raman la ideea ca nu este foarte natural.

Cei care au facut teste ii rog sa-si exprime parerea in acest sens.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Chestia asta cu PR va naste mereu discutii patimase. Din experienta va spun ca PR conteaza la pozitionarea in SERPS atunci cand acesta este obtinut natural din cat mai multe backlinkuri. PR nu conteaza si nu are nici-un efect in SERPS atunci cand este manipulat - link de pe un site cu PR mare si low OBL indreptat catre site-ul dorit.

Pentru unii conteaza doar PR, pentru altii conteaza alti factori. Fiecare se raporteaza la SEO asa cum crede, cum a auzit, cum a incercat, cum ia mers ... in concluzie discutia despre PR nu poate fi exhaustiva.

Cert este ca Google nu plateste degeaba atatia bani pe acest patent...

Succes!

PS - La Multi Ani!

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Ce fain era acum 2-3 ani cand, cu o metoda 0 cost, aduceam pagerank 3-4 (chiar si 5) inca de la primul update. ce fain era cand luam cate 10-20$ pe un link. eh, vremuri bune.

De cand a dat google zvonul ca pagerank-ul nu mai conteaza, au venit si vremurile grele. iar acum, cei care alearga dupa pagerank, abia mai platesc 4-5$ pe un pagerank 5.

La multi ani!
    Vand Advertoriale (pr 5)

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Risc in obtinerea unui link cu PR mare?
    De gaby în forumul Link Building
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th September 2012, 11:45
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th July 2012, 23:26
  3. de ce unele domenii nefolosite si neoptimizate au trafic sau pagerank mare ?
    De vladcebotari în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th March 2011, 19:01
  4. Mare problema mare...
    De zbrexter în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd September 2007, 08:48
  5. PageRank
    De ciuboflo în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th June 2005, 11:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.