18th November 2012, 23:36
2 out of 2 members found this post helpful.
E tarziu si ma bag la somn, asa ca n-o s-o lungesc prea mult: Daca domeniul a fost curat inainte, iar apoi s-a produs o scadere, ceau. Eu nu ti-am facut nimic.
P.S: Ce rau a zis ca-ti face?
P.S2: Ne poti spune domeniul?
P.S3: Membru sau?
18th November 2012, 23:40
1 out of 1 members found this post helpful.
Idem cu Bogdan , acum nu cred ca e treaba ta sa urmaresti domeniul sa vezi daca scade in google sau nu sau daca ii scade pr-ul. Era totul real cand a cumparat , nu l-ai mintit cu nimic , de-acum nu mai este treaba ta .
18th November 2012, 23:42
Au aparut linkuri vandute pe site?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
18th November 2012, 23:54
Probabil PR-ul si-l lua din linkuri puternice catre ceva pagini interne, care lasau link juice-ul sa treaca catre root. In momentul in care a schimbat structura (fara redirect), paginile au inceput sa returneze 404, iar link juice-ul s-a evaporat.
Mi se pare ciudat ca avea PR3 din moment ce pare sa aiba doar doua linkuri catre el, posibil sa fie un bug / recalculare de PR.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)