Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar in cazul in care n-am nimerit-o rog un moderator sa mute acest topic unde ii e locul si, totodata, imi prezint si scuzele de rigoare.
Am un blog pe nisa pariuri sportive, predictii, analize etc. cu o vechime de 8 luni, PR1, alexa 843,971, niste backlinks (nu stiu exact cate) si 203 pagini indexate in google, 77 in Bing. Vizite nu prea am ca nu am bagat foarte mult continut si nici nu m-am mai ocupat de el de ceva timp. Intentia mea este sa castig ceva prin programele de afiliere ale caselor de pariuri online. Cand am cumparat domeniul nu m-am gandit foarte tare la cuvinte cheie si cred ca daca as cumpara un alt domeniu as putea gasi unul mai bun si mai potrivit pentru a urca mai sus in cautari. Inca nu m-am gadit concret, dar sunt sigur ca as putea gasi ceva mai bun. Domeniul actual este 1x2predictions.com. Daca se considera reclama, rog un moderator sa stearga aceste 2 fraze.
Oare merita sa cumpar alt domeniu sau sa continui cu acesta? Tinand cont si de vechime si cele prezentate mai sus. Mentionez ca nu vreau sa investesc foarte mult, decat "strictul necesar", iar articolele nu vor fi cumparate.
PS: Vreau ca site-ul sa contina (cel putin de acuma incolo) numai articole in limba engleza.
PS2: Cat de "bine" e sa contina atat articole in limba engleza, cat si in romana?
Orice alta sugestie referitoare la aceasta problema sau chiar la afilierea cu casele de pariuri online este binevenita!
Numai bine,
Mihai
EDIT: mentionez ca am si pagina de facebook si twitter cu acelasi nume si niste like-uri/followeri (cumparati, stiu ca nu ajuta la mai nimic, dar am zis sa precizez si acest lucru).

Răspunde cu citat
.