Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Sa cumpar alt domeniu sau sa continui cu cel vechi?

Afișare hibrid

JoeDirt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    Slatina/Timişoara
    Posturi
    74
    Putere Rep
    33

Implicit Sa cumpar alt domeniu sau sa continui cu cel vechi?

Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar in cazul in care n-am nimerit-o rog un moderator sa mute acest topic unde ii e locul si, totodata, imi prezint si scuzele de rigoare.

Am un blog pe nisa pariuri sportive, predictii, analize etc. cu o vechime de 8 luni, PR1, alexa 843,971, niste backlinks (nu stiu exact cate) si 203 pagini indexate in google, 77 in Bing. Vizite nu prea am ca nu am bagat foarte mult continut si nici nu m-am mai ocupat de el de ceva timp. Intentia mea este sa castig ceva prin programele de afiliere ale caselor de pariuri online. Cand am cumparat domeniul nu m-am gandit foarte tare la cuvinte cheie si cred ca daca as cumpara un alt domeniu as putea gasi unul mai bun si mai potrivit pentru a urca mai sus in cautari. Inca nu m-am gadit concret, dar sunt sigur ca as putea gasi ceva mai bun. Domeniul actual este 1x2predictions.com. Daca se considera reclama, rog un moderator sa stearga aceste 2 fraze.

Oare merita sa cumpar alt domeniu sau sa continui cu acesta? Tinand cont si de vechime si cele prezentate mai sus. Mentionez ca nu vreau sa investesc foarte mult, decat "strictul necesar", iar articolele nu vor fi cumparate.

PS: Vreau ca site-ul sa contina (cel putin de acuma incolo) numai articole in limba engleza.

PS2: Cat de "bine" e sa contina atat articole in limba engleza, cat si in romana?

Orice alta sugestie referitoare la aceasta problema sau chiar la afilierea cu casele de pariuri online este binevenita!

Numai bine,
    Mihai

EDIT: mentionez ca am si pagina de facebook si twitter cu acelasi nume si niste like-uri/followeri (cumparati, stiu ca nu ajuta la mai nimic, dar am zis sa precizez si acest lucru).

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu in locul tau l-as schimba decat daca as gasi ceva mult mai scurt si brandabil. Daca te gandesti sa-l schimbi cu un EMD, nu-ti recomand, mai ales ca aceste domenii nu mai prezinta nici un fel de avantaj dpdv seo.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    Slatina/Timişoara
    Posturi
    74
    Putere Rep
    33

Implicit

Am achizitionat match-predictions.com. Repet intrebarea de mai sus: sa continui pe fostul domeniu sau sa incep cu acesta? PS: mentionez ca primul site mai are si cateva articole in romana, cateva advertoriale, nu e chiar atat de "curat".

Multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri, sugestii sau sfaturi .

Numai bine,
    Mihai

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pastreaza domeniul pt target " english". Cauta altul pentru target "romana". Nu ai linkuri catre pag interne, asa ca poti muta articolele in romana, pe site-ul .ro. Pe cel actual adaugi doar english.

Le setezi in wt, cu target pe tara, si lucrezi linistit la ele.

Match predictions e EMD, nu cred ca te ajuta, e mult mai ok, 1x2predictions, dar doar daca oferi tips-uri pentru 1x2
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    Slatina/Timişoara
    Posturi
    74
    Putere Rep
    33

Implicit

Sa stii ca ma gandeam sa merg in paralel cu 2 sa vad care renteaza mai mult, dar ma gandeam sa incep pe engleza pe unu nou sa fie curat. Adevarat ca as pierde si tot ce-am facut pana acum. Si daca e EDM ce are? Ca are doar 2 cuvinte. Sau nici asa nu e bine, mai nou?

pavelarcana este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    21st February 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    68
    Putere Rep
    27

Implicit

Pe blogul meu de fotbal scriu foarte rar, și mul mai rar fac cronici înaintea unor etape, însă, dacă inserez un cuvânt cheie gen "cotă meci", "biletul zilei", taficul creștea considerabil datorită căutărilor din google pe cuvintele cheie.

Spun toate astea pentru că ai menționat că nu scrii foarte des, dar un site de sport, din care vrei să faci bani, se ține cu articole dese și pe subiect. În concluzie, spor la scris.

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    200
    Putere Rep
    28

Implicit

Daca domeniul vechi are ceva valoare (pr1), ceva linkuri si munca depusa pana acum si nu ai luat vreo penalizare pe el sau nu ai facut ceva sa iti iei in viitor eu as merge tot cu el, pe engleza, cum a zis si Tom.
    Poti sa iei un domeniu .ro si sa faci acolo treaba pentru romana.
    Cum zice si pavelarcana scrie mai des despre meciuri si cote iar in timp vei avea un continut care sa ajunga mai in fata in SERPS si implicit mai multe sanse de afiliere cu casele de pariuri.

MrGuru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu in locul tau as merge pe varianta cu unul nou , iar pe asta l-as pastra . Nu as amesteca ro cu en pe nici unul , eventual sa faci putin ordine pe el si o sa si creasca in relevanta .. bafta

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    Slatina/Timişoara
    Posturi
    74
    Putere Rep
    33

Implicit

Advertorialele nu le sterg, nu e corect. De penalizat... nu stiu. Chiar n-am idee. Iar faptul ca e un oarecare amalgam pe acolo, mi-e sa nu aduca mai mult rau...

Alte pareri?

Mersi mult celor care ati raspuns!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Stiu ca deja incep sa devin enervant, dar are cineva idee daca pe viitor voi fi penalizat pentru acele 3-4 (cate or fi) advertoriale si acele articole in limba romana?

focus18 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    95
    Putere Rep
    32

Implicit

Si eu as merge pe varianta cu unul nou, nu as amesteca ro cu en pe nici unul.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 27th January 2012, 15:14
  2. cumpar domeniu
    De bogdanworld în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd December 2010, 16:57
  3. Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 23rd November 2010, 18:57
  4. Cumpar domeniu
    De silcamataru în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0