Poate parea puieril ce intreb: pot afla cate cautari s-au facut pe google (intr-o anumita perioada de timp) dupa un anumit cuvant?
Exista vreun program sau vreun site care face asta?
Multumesc anticipat!
Poate parea puieril ce intreb: pot afla cate cautari s-au facut pe google (intr-o anumita perioada de timp) dupa un anumit cuvant?
Exista vreun program sau vreun site care face asta?
Multumesc anticipat!
Google Trends
Sa selectezi si tara, limba.
Daca ai fost in prima pagina in Google pe cuvantul respectiv poti sa vezi in WMT numarul total de impresii pe acel cuvant. Numerele de acolo sunt rotunjite si le poti vedea pe ultimele 3 luni. Compari cu ce gasesti in Google KW Tool (media x nr de luni) si apoi iti faci o idee.
Mai exact nu ai cum. Sau daca ai niste date de la campaniile PPC.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Multumesc mult baieti!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Inca o rugaminte am: vreau sa utilizez Google+ pe site-ul meu, ce plugin sa folosesc?
Multumesc @gaby, am reusit!
ca sa nu mai deschid alt topic e vorba tot de cautari in google :
Google iti personalizeaza cautarile?
adik daca tu iti cauti siteul dupa un cuvant de repetate ori si probabil intri tot pe siteul tau google iti ridica(in serp) siteul tau dar asta doar de pe pc-ul tau?
@cris Da, exact.
Daca vrei sa-ti verifici manual pozitia in SER(P) foloseste Private Browsing, presupun ca de asta ai intrebat, nu?
Cel mai bine daca vrei sa-ti cauti anumite cuvinte cheie e sa folosesti private browsing. Recunosc ca m-am pacalit si eu de cateva ori
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)