Salutare, din experienta voastra: Care este cea mai bine platita nisa ( cpc adsense) ?
Salutare, din experienta voastra: Care este cea mai bine platita nisa ( cpc adsense) ?
Vrajeli. N-au nicio treaba bid-urile alea cu cpc-ul real. Alea-s bid-urile ca sa-ti apara site-ul pe primele pozitii la cautare. Dar pt content network bid-urile sunt mult mai mici, plus ca f rar vezi ad-uri related la site, de obicei le pune google related la ce-ai cautat tu recent.
Oricum, am testat pe nisa "mesothelioma" si un click a adus 30 de centi. In conditiile in care cpc-ul din adwords este $100+
Eu n-am sa inteleg niciodata cum functioneaza exact, dar na... incerc sa ma prind. Oricum, cpc-ul real pt adsense pe un site e maxim maxim 30% din cpc mediu estimat in adwords. asta in cel mai bun caz (prinzi advertiseri care au setat acelasi bid si in search network si content network si afiseaza anunturi targetate pe site)
Plus ca cpc-ul difera si daca pers respectiva a setat exact match sau broad...
Signatura lipsa
Eu pe nisa medicala am CPC mediu ~1 euro, iar recordul a fost acum cateva luni de aproape 30 euro / click![]()
În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.
eu pe student loan am clickuri de 1.64 euro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)