Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Link-uri cu anchor in alta limba

Afișare hibrid

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Multam tuturor de raspunsuri.

E vorba de bloguri scrise in limbi ca: france, olandeza, germana, spaniola, italiana si chiar turca.
    Blogurile sunt exact aceeasi nisa.

Ok, sa va spun si ce vreau sa fac. Fac articolul in engleza (cel principal), apoi il traduc in limbile de mai sus si astfel construiesc o retea de bloguri. Cum suna?

Am inceput "testul" de aproape 2 saptamani, cu 10 bloguri "sustinatoare", in engleza, aceeasi nisa, continut 100% unic. Site-ul urca aproape zilnic pe cuvintele promovate. Doar metoda asta, fara link din alta parte.

De aici ideea topicului. Pe mine ma intereseaza sa nu-mi faca rau. Daca mai si ajuta, cu atat mai bine.
    Vand Advertoriale (pr 5)

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    296
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Ok, sa va spun si ce vreau sa fac. Fac articolul in engleza (cel principal), apoi il traduc in limbile de mai sus si astfel construiesc o retea de bloguri. Cum suna?
    Ceva similar construiesc eu de 6 ani pentru un client din uk.

Website-ul de bază este în limba engleză, domeniu .co.uk. Au fost create în timp aproximativ 20 de website-uri identice, dar fiecare în altă limbă: .com, .es, .it, .de etc. Linkurile sunt pe ancore către website-ul de bază. Evident, ancora este în limba respectivă. (ex. pentru furniture - mobilia - möbel - muebles etc. ) Nu am avut până acum decât beneficii pentru website-ul de bază. Google înțelege sensul cuvintelor și, spre exemplu, dacă faci o căutare în Google după o expresie într-o anume limbă, undeva jos în listări, te întreabă dacă vrei rezultatele traduse și din altă limbă.

Dacă poți să susții un astfel de proiect în mod corect (fără abuzuri și cu "precauțiile" de rigoare), nu văd cu ce te-ar putea afecta. Totuși un mic sfat, dacă îmi permiți: încearcă mai intâi pe website-uri personale și pe urma aplică rezultatele clienților.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link cu anchor in serp. Cum se face?
    De Vali D în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th August 2012, 09:53
  2. Cumpar link-uri pe websiteuri in limba engleza.
    De Hapiuc Robert în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th November 2011, 12:28
  3. Anchor text keywordkeyword.ro cu link catre keyword-keyword.ro
    De klaucs în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th April 2011, 01:51
  4. Ofer link pe pagina jocuri PR2 contra link alta tematica
    De myamar în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st May 2010, 21:55
  5. seo - anchor - link
    De FireEyes în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th November 2005, 18:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •