8th October 2012, 15:48
5 out of 6 members found this post helpful.
Ajutor pentru incepatori!
Dragi prieteni incepatori, date fiind circumstantele pe care ni le ofera prietenul nostru Google(updatul algoritmilor din 6 octombrie) vin cu urmatoarea idee: as dori ca in acest topic sa postam ce avem si ce nu avem voie sa punem in practica in promovarea/optimizarea unui site sau blog. Eu de exemplu sunt in dilema daca scrierea de articole si publicarea lor in directoare mai este utila in conditiile in care as vrea sa las si 2-3 linkuri in articolele pe care le public, sau daca inscrierea in directoare este ok date fiind noile cerinte. Ar fi util daca am face in mic ghid, si ma adresez in special celor care au cunostinte vaste si isi pot da cu parerea.
C'est la vie!
8th October 2012, 16:06
5 out of 6 members found this post helpful.
ok ok eu de exemplu am inscris un site in directoare web si am apucat sa postez 2 articole in care am lasat cate 3 link-uri si la update-ul de sambata din pagina 1 de google nu mai apare nici in pagina 1000. totusi s-au schimbat ceva reguli....
C'est la vie!
8th October 2012, 17:00
1 out of 1 members found this post helpful.
Subscriu la Roby.
@Beatrice: intrebarile tale sunt ok pt incepatori si ai postat in sectiunea potrivita.
@cei nervosi la inceput de saptamana
Model sectiune incepatori pe un forum de electronica (sunt incepator/intarziat acolo) Forumul electronistilor • Vizualizare forum - Sectiunea incepatorilor
Poti intrba orice, inclusiv ce e ala led si nimeni nu iti sare in cap.
Pax vobiscum
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
8th October 2012, 16:40
3 out of 3 members found this post helpful.
Off: nu inteleg rautatea colegilor care taxeaza cu negative o intrebare postata in sectiunea pentru incepatori. Dragilor, nu va obliga nimeni sa cititi aceasta sectiune, daca ati depasit acest nivel. Asa ca, va rog, abtineti-va, macar aici.
On acum:
Draga colega, pana la proba contrarie, iti recomand sa folosesti cu incredere aceste resurse clasice de linkbuilding. Incearca doar sa abordezi o strategie cat mai corecta. Pune in articolele pe care le postezi un singur link, chiar si catre paginile interioare. Trebuie si acelea sa creasca, nu?
Incearca sa sustii cu linkuri inclusiv articolele pe care le-ai postat pe diferite siteuri. Ajutandu-le, te ajuti pe tine.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
8th October 2012, 16:47
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
beatrice88
multumesc robyroy, cat despre reputatia negativa sa zicem ca o merit. am fost neserioasa cu utlizatorul care m-a taxat cu reputatia negativa insa observ ca face o obisnuinta din a ma taxa la fiecare mesaj pe care il postez.
Ca ai fost neserioasa, ok, inteleg. Dar.. sa taxeze cu negativ fiecare post al tau, asta nu o mai inteleg. Cred ca un report la administratori l-ar calma un pic. Nu e absolut deloc normal acest lucru.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!