Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Prima recomandare ar fi sa schimbi omul care iti face SEO, gaseste unul mai priceput, dupa cum am vazut rezultatele lui, nici sa ma plateasca nu l-as lasa sa faca la site-urile mele
1. inscrierea in directoare, doar in primele 50 din dirpedia, ancore foarte variate, care sa contina si brandul.
2. Nume domeniu brandabil, acum ai doar EMD, si google a declarat ca nu le mai iubeste
3. articole cu un singur link, dar doar in directoarele de articole OK.
4. sau discuta cu unii colegi care pot sa le trimiti articole si la sfarsit sa te semnezi cu articole scrise de Breatrice de la www . site .ro
5. Nisa ta este la limita legalitatii, si esti foarte vulnerabila la unele reclamatii
6. La comentarii pe bloguri, am inceput sa devin sceptic, asa ca nu recomand
7. Comentarii pe forumuri, dar nu link in semnatura, si fara ancora, sau ancora generalista, neoptimizata, si nu trebuie sa fie singurul post la care il folosesti acolo. ( recomand sa scoti si din semnatura link pe ancora, poti modifica sa fie ceva de genul "Ofer consultanta in realizarea de Lucrari de licenta, vezi oferta aici")
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Aviz articolelor publicate in directoare. O inceput sa fie 'la moda' inserarea unui link spre un site puternic si foarte trusted gen wikipedia in articolul folosit pentru promovarea serviciului sau produsului (site-ului) in cauza.
Ex. Ai un articol pe care vrei sa-l publici intr-un director si pe langa linkul care duce spre site-ul tau pui un link related spre o pagina gen wikipedia; sau folosesti la sfarsitul lui ceva gen "sursa -> link spre un site foarte autoritar pe care Google nu-l poate rata"
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 8th October 2012 la 17:14.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Dintotdeauna linkuirea spre resurse related cu trust mare a fost un lucru benefic. Pana la urma, articolele sunt scrise, in teorie cel putin, pentru useri, Nu?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@roby: propun sa continuam discutia acolo cu exemple concrete.
De ex: chit ca nu prea comentez pe bloguri, atunci cand o fac de regula folosesc nume sorin frumuseanu si link /contact de la site-ul de servicii. Nu apar deloc, nici macar in top 700 cu anchorul asta.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Multumesc lovelife pentru comentariu, este genul de schema pe care il asteptam pe post de raspuns in topicul pe care l-am deschis. Am schimbat si semnatura![]()
C'est la vie!
Ba e penalizare pe bune chit ca nu ma deranjeaza.
Dati o cautare dupa sorin frumuseanu si vedeti daca apare vreodata seoextendserv.ro/contact.html
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)