Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 50

Subiect: Ajutor pentru incepatori!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Deci
    Pentru o afacere pe bune apelezi la oameni care se pricep, de preferat cu contract.
    Pana atunci poti face experiente cu alte site-uri ca sa acumulezi experienta.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

beatrice88 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

ok, am inteles, am incheiat studiul de caz. asteptam si alte pareri legate de subiectul topicului
    C'est la vie!

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Ai foarte multe ancore inbound cu 'lucrari de licenta', tocmai cuvintele EMD. Nu aveai nevoie de atatea. Asta e un abuz din punctul de vedere al lui G.

Partea proasta insa este alta, cu un astfel de profil de link-uri, sansele sunt in timp sa te afecteze mai puternic noul algoritm.

Cred ca ai incercat sa rankezi in special prin linkbuilding, ceea ce e bine ca idee - dar e facut cum nu trebuie. Insa, daca link-urile sunt cum sunt, optimizarea onsite pe de alta parte, mi se pare absolut praf. Cuvantul "lucrari" apare de 164 ori in sursa homepage, iar "licenta" apare de 137 ori ... folosesti o cantitate enorma de title tag la ancore, cu text care pare spam. Pagina asta, in ochii lui Google, trazneste de la distanta a spam.... nu-i trebuie fineturi ca sa detecteze asa ceva.

Ar trebui sa scoti din link-urile excesive EMD, daca vrei sa scapi basma curata. In plus, daca informatia din OSE e corecta, ai foarte multe deep links cu cuvinte cheie EMD, genul asta de lucru pare total nenatural. Ai putea sa mai scapi din deep links, modificand URL-ul paginii respective, mutand pagina pe un url nou si punand 404 pe vechiul URL. E bine sa si modifici substantial pagina inainte de plasare pe noua pozitie.

LE: Cred ca ai nevoie de o reparatie capitala la situl asta. Parerea mea este ca poate fi categoric reparat, dar e de munca.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

on page ce as putea sa modific ar fi textul, dar in rest chiar nu ma pricep
    C'est la vie!

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Din categoria ce sa faci:
    Pagina de facebook, cont twitter, pinterest si google+. Chiar daca primesti link-uri nofollow, ele sunt benefice si chiar daca n-ar fi, tot ajuta. Mie pe un site de fashion imi vine ceva trafic dupa facebook, trafic bunicel, bouncerate mic, iar vizitatorii veniti de acolo stau mai mult de 2 minute pe site, ceea ce e OK pentru mine.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

am citit pe forum ca o sa mearga partea asta de social in ceea ce priveste promovarea
    C'est la vie!

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu nu inteleg de ce dai vina pe Pinguin pentru ca site-ul tau incalca o gramada de reguli ce erau stabilite dinainte.
    Ai facut un site care nu poate fi inteles nici de motoarele de cautare, nici de utilizatori.
    Daca eu as cauta sa cumpar o lucrare de licenta nu m-as incurca cu site-ul tau chiar daca ar fi pe prima pozitie in Google.
    Acum te rog sa nu te superi pe mine dar acestea sunt parerile unui om poate la fel de neexperimentat decat tine dar care a citit ceva mai mult in acest domeniu.

Cand un business oricat de mic se bazeaza pe online e de datoria ta sa te documentezi sau, dupa caz, sa colaborezi cu o persoana cu experienta (si nu vorbesc de cei care vand gogosi).

Revenim la subiectul topicului.

On page
    - pagini cu continut pe care le poti gasi doar cu ajutorul Google. Asta inseamna ca nu ai o structura pentru link-urile interne.
    - pagini indexate de G care sunt goale sau contin un formular de contact.
    - ai ancore si link-uri diferite care puncteaza catre aceeasi pagina.
    - folosesti excesiv cuvintele cheie pe index. Cat crezi ca ii trebuie lui G sa inteleaga care e subiectul site-ului.
    Fac o paranteza aici pt. ca mi-am amintit de un nene care isi mai pierdea timpul pe seopedia (spun ca isi pierdea pt. ca nu a inteles nimic din discutiile de pe forum) si era suparat pe G ca i-a "expulzat" site-ul lui de servicii seo.
    - ai continut adaugat intr-o perioada de cateva luni dupa care PA, ai asteptat doar sa vina comenzile.
    - site-ul tau are mai multe probleme decat un site de afiliere ieftin.

Recomandari:
    - creaza o structura a site-ului care sa fie inteleasa si de motoarele de cautare si de viziatori
    - adauga continut pe paginile goale sau care au doar formularul de contact. Nu le sterge ci adauga continut. Din aceste pagini poti sa pui link catre pagina de contact.
    - modifica prima pagina si incearca sa elimini excesul de cuvinte cheie
    - incearca sa faci un site mai profesional, un site care sa dea incredere potentialului cumparator, cu un design atragator si o structura simpla.
    - adauga permanent continut. Daca scrii lucrari de licenta sunt sigur ca o sa gasesti ce sa pui pe site.

Off page
    - au spus destule colegii mei mai sus.

Trebuie sa pui in balanta ce e mai rapid: sa aduci acest site inapoi pe prima pagina tinand cont de faptul ca are domeniul e EMD sau sa realizei un site nou. Oricum, in ambele cazuri e destul de greu.

Daca continui cu acest site ocupate mai intai de interior. In privinta backlink-urilor recomand doar site-urile cu autoritate si vechime.

Nu stiu cati cauta lucrari de licenta pe Facebook sau Twitter dar cu siguranta o fac pe forumuri. Ar fi ok sa cauti astfel de forumuri.

Nu cred ca faptul ca ai un EMD a fost motivul pt. care ai fost penalizata. Am si eu un site EMD la care motivul penalizarii au fost backlink-urile tinand cont de faptul ca fostul detinator s-a gandit sa puna dupa o luna de la lansare link sitewide pe un site care avea de 1000 de ori mai multe pagini indexate in Google.

La mine insa e mai bine, doar 3 pagini in serp. Se recupereaza ele.

Daca nu te-am plictisit iti doresc bafta.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

Ideea este ca eu nu dau vina pe pinguin si nu inteleg de ce faci referire la site-ul meu. Eu am deschis topicul pentru cei care sunt incepatori(ca si mine de altfel). Sunt constienta ca site-urile mele incalca foarte multe regului, sunt constienta ca au fost penalizate datorita unor greseli. Ideea este ca as vrea sa invat din aceste greseli, iar daca nu cer sfaturi nu am cum. Am deschis un topic unde cei care stiu/cunosc acest domeniu sa vina si sa impartaseasca cunostintele lor mai detaliat pentru ca multe topicuri pe acest forum sunt deschise parca in "limba chineza" pentru unii dintre noi. Mai mult de atat acum s-au schimbat si ceva reguli odata cu acest update de algoritm si ar fi frumos ca un incepator, cand se apuca de treaba sa stie concret ce are voie si ce nu sa faca, ca sa nu pateasca ca mine.
    P.S: pentru crt, nu m-ai plictisit, din contra explicatiile tale sunt binevenite si ma bucur ca nu m-ai luat peste picior cum au facut multi pe acest forum
    C'est la vie!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@beatrice sfatul meu este un site nou, pe un domeniu nou, cu un alt consultant SEO
    Site-ul asta este prea greu de recuperat (costuri mari cu sanse mici)
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

Pai am un alt site la care nu am lucrat, am doar text pe el, modific textul si ce-o vrea bunul google. Site-ul este Lucrari de licenta | Lucrari de dizertatie
    C'est la vie!

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tutoriale pentru incepatori
    De Marius Cristian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th August 2012, 15:17
  2. Domain parking - ghid pentru incepatori
    De Nic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 24th November 2009, 16:52
  3. Blog pentru incepatori si nu numai
    De saladfingers în forumul Utile
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 22nd April 2009, 11:37
  4. Un ghid Adsense pentru incepatori
    De jeremy în forumul Adsense
    Răspunsuri: 61
    Ultimul Post: 15th January 2008, 20:30
  5. Info pentru incepatori
    De Leo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd June 2005, 12:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •