Am cumparat gazduirea pe un server nou: Hostgator.com dar acum nu stiu cum sa fac transferul de pe vechea gazduire. Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Am cumparat gazduirea pe un server nou: Hostgator.com dar acum nu stiu cum sa fac transferul de pe vechea gazduire. Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Faci copii dupa toate fisierele website-ului tau, copiezi baza de date, fisierele de tip script si toate jurnalele (log files). Atunci cand faci aceste copii ai grija sa amplasezi fisierele in directoarele corespunzatoare, exact asa cum se regasesc pe vechiul hosting.
Folosesti serviciul FTP si creezi structura de directoare de care are nevoie website-ul tau. Instalezi toate script-urile si baza de date.
Sper ca ti-am fost de folos.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Daca nu te descurci lasa-mi un pm, te ajut eu daca pot.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Daca nu ai renuntat inca la vechiul host poti opta pentru un transfer gratuit.
HostGator Website Transfers « HostGator.com Support Portal
https://transfer.hostgator.com/
Am reusit. Am prelungit domeniul pe vechia platforma, am transferat toate datele pe hosting ul nou si am schimbat DNS urile. Trebuie sa mai fac ceva? Site ul este functional acum...
Sa astepti sa se propage! Asta daca ai facut tot complet (mutat fisiere, mutat baza de date, creat addon pe noul host, creat utilizator/bd pe noul host).
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
DNS-ul... Se propaga in cateva ore, pana la 24 maxim (cam asa estimeaza firmele de hosting). Uneori iti mai arata vechiul site daca-i cache-uit in router, la providerul de internet sau la tine pe calc. Poti da flushdns din command prompt. Oricum e nevoie de cateva ore sa se propage DNS-ul, asa ca nu te astepta in 5 minute sa-ti apara site-ul pe noul hosting
Signatura lipsa
Stiu ca DNS-ul, dar omu` a zis ca are site-ul functional. Si eu prin functional inteleg ca merge, ca e online.
Din moment ce abia a schimbat DNS-ul, cred ca inca mergea site-ul pe hostul vechi, de aia era functional.
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)