Bună.
Ofer hosting cu 2-5$ pe lună (negociabil) pentru bloguri și site-uri personale (și nu numai), proiecte care au nevoie de hosting urgent sau alte "nebunii" personale pe care cineva le-ar putea avea.
+
UNLIMITED Bandwidth. : )
Bună.
Ofer hosting cu 2-5$ pe lună (negociabil) pentru bloguri și site-uri personale (și nu numai), proiecte care au nevoie de hosting urgent sau alte "nebunii" personale pe care cineva le-ar putea avea.
+
UNLIMITED Bandwidth. : )
Ok. Dar alte detalii ?
Ofera si tu mai multe detali ca sa convingi lumea sa cumepere de la tine dar eu ma indoiesc de acest lucru , de ce pentru ca nu vi cu nimic concret si pe mine nu mai convins cu nimic sa cumpar de la tine , dami un singur argument de ce as cumpara de la tine si nu de la o firma serioasa
Codeinwp.com - Wordpress experts
Ideea era alta.
Să găzduiesc pe cineva interesat, care a trecut de wordpress și blogspot, și și-a cumpărat un domain, și nu vrea să cheltuie lunar 5 USD pentru gărduirea unui site ce va avea 10-20 vizitatori prieteni pe zi. Sau unei persoane care are un proiect (gen casmed (dot) com, adică un site de câteva pagini) și pe care vrea să-l găzduiască undeva. Ideea era să le ofer la astfel de persoane spațiu pe host-ul meu cu 1-2 USD pe lună. Deoarece am "UNLIMITED Bandwidth" (și fără restricții la Disk Space), am zis că e ceva mai mult decât site-urile care alocă doar câțiva MB sau doar trafic ce-ți ajunge pe jumătate de lună.
Vitalie, 2 probleme ai de rezolvat:
- cum emiti factura pentru banii incasati ?
- presupunand ca ajungi sa gazduiesti 10 astfel de site-uri, toate pe wordpress, ce faci cand unuia i se nazare sa puna un plugin defect si pica toata reteaua gazduita de tine ?
.:|:.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)