Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Problema site

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

scuze de offtopic:

Lukiano, mai usor cu amenintarile... cine si cum baneaza pe cine? Ionut are dreptate, ai o gramada de post-uri in care nu faci nimic altceva decat sa repeti ce zic altii mai sus. Invata sa te controlezi tu.

Exemplu de raspuns la topicul prestashop vs wordpress: "Eu as alege Presta Shop. Cu wordpress poti intampina unele probleme daca doresti sa il folosesti drept magazin online."

Si cu prestashop poti intampina pb, si cu o pagina HTML statica poti inampina pb, si stand deagaba poti intampina pb. asa ca daca vrei sa oferi un raspuns util, argumenteaza. Daca nu, las-o mai moale cu aceste "sfaturi" pretioase si raspunde acolo unde ai expertiza necesara
    Signatura lipsa

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de lukiano Vezi Post
    Eu cred ca nu ar trebui sa iti faci griji. In cel mai rau caz google ignora acele linkuri.
    Vorbesti din experienta personala ? Sau e ceea ce crezi tu ? Aici incercam sa dam solutii, unele mai bune altele mai putin bune, din ceea ce am testat noi, din ceea ce am citit pe forum, din ceea ce am furat de la alti. Postul tau nu aduce nimic nou, e doar o parere personala nesustinuta de nimic concret.
    Acei pixeli la care faci referire s-ar putea aplica si in cazul tau daca nu ai nimic de spus treci mai departe.
    Imi cer scuze initiatorului topicului pentru offtopicul meu

lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    33
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Lukiano, mai usor cu amenintarile... cine si cum baneaza pe cine? Ionut are dreptate, ai o gramada de post-uri in care nu faci nimic altceva decat sa repeti ce zic altii mai sus. Invata sa te controlezi tu.
    Nu pot sa cred ca cele spuse de mine pot fi interpretate drept amenintari. Atunci cand incepi un conflict cu cineva este posibil sa se lase cu jigniri, iar unul dintre utilizatori (daca nu chiar amandoi) vor fi suspendati din cauza incalcarii regulamentului comunitatii. Eu nu am niciun fel de influenta pentru a banna un cont. In fine. Nu vreau sa mai continui cu offtopicurile. Ma opresc aici.

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Vorbesti din experienta personala ? Sau e ceea ce crezi tu ? Aici incercam sa dam solutii, unele mai bune altele mai putin bune, din ceea ce am testat noi, din ceea ce am citit pe forum, din ceea ce am furat de la alti. Postul tau nu aduce nimic nou, e doar o parere personala nesustinuta de nimic concret.
    Vorbesc din experienta mea personala. Am patit-o si eu cu cateva site-uri si nu am fost descalificat. Google nu te descalifica doar pentru ca ai o multime de linkuri pe nu stiu cate site-uri. Google este constient ca daca ar aplica o astfel de regula, nimeni nu ar mai sta de optimizarea site-ului, toata lumea ar lupta sa doboare concurenta.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema site
    De buicky în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th August 2012, 16:32
  2. Problema site
    De buicky în forumul WordPress
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 7th February 2012, 22:50
  3. Problema cu site-ul !?
    De MaXz în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 29th August 2011, 23:18
  4. Problema site multilingual
    De emm în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 14th June 2011, 11:12
  5. Problema cu un site!
    De freezy în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st September 2007, 11:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •