Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: cat de mult conteaza designul in promovarea unei pagini web ?

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de MarinelPadurice Vezi Post
    prefer sa mai folosesc si creierul
    Excellent choice, Sir

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Pentru trafic, contează și aspectul. Să zicem că sunt musai interesată de un topic și dau search Google. Dacă sunt MUSAI interesată, trec peste aspectul care nu mă încântă, dar, dacă sunt doar în trecere, voi ignora total conținutul. E o loterie, aici. Da, probabil că ar trebui să acorzi importanță ambelor aspecte, ca să-ți răsară ierpuri din toate părțile.
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de kelt Vezi Post
    Pentru trafic, contează și aspectul. Să zicem că sunt musai interesată de un topic și dau search Google. Dacă sunt MUSAI interesată, trec peste aspectul care nu mă încântă, dar, dacă sunt doar în trecere, voi ignora total conținutul. E o loterie, aici. Da, probabil că ar trebui să acorzi importanță ambelor aspecte, ca să-ți răsară ierpuri din toate părțile.
    Problema se pune in cazul unui site cu continut de calitate (unic si util). In acest caz nu stiu cati din voi parasiti site-ul din cauza aspectului.

Pentru alte cazuri: magazin online, site de prezentare etc. se discuta separat.

Legat de magazinele online am stabilit intr-un alt articol ca pretul bate aspectul si functionalitatea site-ului. Personal nu sunt intru totul de acord dar cei cu experienta in domeniu cunosc mai bine situatia.

In concluzie cred ca pe prima pozitie trebuie sa fie continutul. Nu trebuie sa neglijam insa aspectele legate de viteza de incarcare a paginilor, design si utilizare, care sunt si ele foarte importante.

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Păi, da, crt, ai dreptate că primul trebuie să fie conținutul, dar din păcate, oamenii se uită prima dată la aspect, pentru ca mai apoi să vadă și conținutul (cum am zis, asta dacă nu caută ceva anume pe Google și sunt în criză de timp - atunci treaba asta cade). Oamenii sunt de felul lor superficiali. Spre exemplu, eu fug imediat după site-urile cu multe elemente colorate diferit pentru că îmi obosesc ochii (purtând jumate din timp ochelari)
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Ca si utilizator pun mare valoare pe design. Designeul si numele domeniului m-au ajutat de multe ori sa retin siteuri chiar daca nu le folosesc. Cele mai concrete exemple ce mi-au ramas in minte datorita acestor doua aspecte sunt jocurica.ro si plimbarescu.ro
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de tolby Vezi Post
    Un site cu un design frumos te va face sa mai ramai pe el fata de o excretie vizuala cu design din 2000.
    Te inseli, sunt o multime de siteuri intoxicate de reclame si de continut autogenerat fara valoare pe care lumea continua sa intre si in zilele noastre.

Ca exemplu: splash modal la intrare in site(asta inseamna ca pana nu dai click nu vezi restul siteului), auto pop-up la primul click (de obicei duce catre nuj ce director, utilis parca), 3-4 casete de reclama in jurul linkului care te intereseaza, iar cand dai click ajungi si pe o pagina cu reclama full width. Ce poate fi mai tare de atat?

Todosin, raspunsul este: designul conteaza in functie de nisa si publicului caruia i te adresezi. daca e vorba de filme online, poti sa folosesti orice imitatie de site, de fapt, ca sa fiu ironic, cred ca poti avea succes chiar si cu fisiere .txt (sa stii ca google indexeaza si asa ceva )
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Te inseli, sunt o multime de siteuri intoxicate de reclame si de continut autogenerat fara valoare pe care lumea continua sa intre si in zilele noastre.
    Nu si in momentul in care ai 2-3 variante. Daca poti compara, poti face si diferenta. Daca tu ajungi tot timpul pe 1 site, nu realizezi.

Am 6 site-uri pe care le studiez de ceva timp (nici unul din ro), si spre suprinderea mea se schimba design-ul anual, iar de fiecare data zic "wow".
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Tom, ceea ce spui tu este un caz fericit insa suntem pe un forum de SEO si stii si tu ca oamenii dau click in general pe primele rezultate.. asa ca daca cel cu design atractiv e pe locul 8, slabe sanse sa iasa in castig fara un marketing si o promovare intensa.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Tom, ceea ce spui tu este un caz fericit insa suntem pe un forum de SEO si stii si tu ca oamenii dau click in general pe primele rezultate.. asa ca daca cel cu design atractiv e pe locul 8, slabe sanse sa iasa in castig fara un marketing si o promovare intensa.
    Am specificat asta, in postul anterior. Daca esti in top3, poti face diferenta! Pana acolo, nu conteaza prea mult, atata timp cat nu ai trafic. Eu m-am obisnuit sa "dau drumul" la site-uri, oricum, fara detalii, si cand prind top 3, le refac!

In unele nise, cum e de de ex" rca ieftin", loc 10 converteste mai bine decat loc 3! Deci nu e obligatoriu top 3, cat cel putin top 10. Pe nisa de haine, banuiesc ca loc 10 are trafic mare, deci conteaza site-ul.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Tom
    Todosin, raspunsul este: designul conteaza in functie de nisa si publicului caruia i te adresezi. daca e vorba de filme online, poti sa folosesti orice imitatie de site, de fapt, ca sa fiu ironic, cred ca poti avea succes chiar si cu fisiere .txt (sa stii ca google indexeaza si asa ceva )

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat de mult conteaza un IP Dedicat?
    De Zimbru în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th July 2011, 20:33
  2. Cât de mult contează numele domeniului in SEO ?
    De Broscoi în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 27th April 2011, 00:34
  3. Cat de mult conteaza vechimea ?
    De Fabius în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th January 2009, 08:34
  4. Cat de mult (mai) conteaza domeniul?
    De stefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th July 2007, 22:39
  5. Content Conteaza Totusi Mai Mult Ca Ibl