1 out of 1 members found this post helpful.
Ai stat cu ea pana ce a indexat si reanalizat tema noua. Ai pastrat H-urile si numarul de jocuri din prima pagina ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
Salutare, revin cu o noua intrebare pentru comunitatea seopedia.
Stie cineva din ce cauza site-ul meu jocurisimo . com a picat de pe locul 2 saptamana trecuta ( joi seara) si acum cand este pe 5, 6 sau 7 ?
Marturisesc ca din cate imi aduc aminte, am pus 3-4 link-uri miercuri. As vrea sa stiu ce pot face in aceasta situatie, sa mai pun link-uri ? sa nu mai pun? Sa bag continut/sa nu bag ?
Multumesc aniticipat
Scoate cel putin un link din cele 4, nu toate odata.. isi va revenii treptat, nu mai dati banii aiurea pe linkuri, cumparati advertoriale de calitate si puneti descrieri de calitate la jocuri.
Eu zic sa astepti si sa nu tragi concluzii pripite. La unele site-uri pozitiile se schimba des pe anumite cuvinte cheie. Fara sa fac nimic am observat ca pe anumite expresii site-ul se tot plimba prin primele 12 pozitii.
In plus de asta retine ce ti-a scris Nichita si Phoenix.