Adevarul este ca nu dispun de timp suficient pentru a ma ocupa asa cum ar trebui de bloguri. Probabil si din acest motiv nu m-am implicat serios in cautarea unei firme cu care sa colaborez.
Adevarul este ca nu dispun de timp suficient pentru a ma ocupa asa cum ar trebui de bloguri. Probabil si din acest motiv nu m-am implicat serios in cautarea unei firme cu care sa colaborez.
Ah, si incearca sa creezi niste ghiduri sa le vinzi pe blogurile tale. Ar putea fi cea mai buna solutie.
Nu stiu daca cauta cineva pe google cu "hrana animale de companie". Cred ca nisele sunt "hrana caini", "hrana pisici" sau "hrana pesti". Intrebarea mea este cati dintre stapanii de pisici sau caini comanda hrana online. Eu am 3 caini si prefer sa cumpar hrana din market atunci cand am timp. De obicei firmele de curierat lucreaza pana la ora 17, iar eu ajung acasa la ora 18, deci nu ma avantajeaza. Intrebarea care trebuie pusa este: cati dintre potentialii clienti comanda hrana pemtru animale online?
Cu un simplu click aici vei realiza ca exista interes, si este formata o nisa. Altfel, magazinele astea nu ar fi fost facute (doar) ca si hobby. E o piata mare, problema e cum si ce sa vinzi.
Este o nisa pe care am intrat de curand si am constatat ca este extrem de competitiva, marja de castig fiind extrem de mica.
Se castiga in principal doar la volum foarte mare, destul de greu de realizat online, cel putin la inceput.
Ca si concurenti majori: Emag si Animax, 2 jucatori de calibru cu care este greu sa concurezi.
Cu site-ul din semnatura, Megapet, merg pe pierdere (din pacate).
Omul si-a exput situatia raspunzand la o intrebare, nu a cerut oferte, nu a cerut solutii.
A raspuns la intrebare? DA. A cerut solutii? NU. A cerut oferte? NU.
Tu:
Ai raspuns la intrebare? NU. Ai oferit vreun sfat util? NU. Ai prezentat oferte in alt topic decat marketplace? DA.
Esti de 2 zile pe forum si te-ai gandit ca daca tot are o problema ce-ar fi sa-ti dea si tie un ban? Daca tot vrei sa faci o oferta nesolicitata macar ai decenta s-o faci in privat.
Conform regulamentul nici n-ai dreptul sa faci oferte.
P.S: Toti avem site-uri cu PR, multi mai mare de 4. Cum ar fi sarim toti cu oferte pe el desi nu e interesat, doar a raspuns la o intrebare, poate ne pica de-o ciorba?
Retired
Ok. Ma voi feri pe viitor sa repet greseala.
Cred ca nisa e mai ofertanta decat in urma cu 10 ani. Exista mai multi proprietari, considerabil mai multi bani in industrie, mai ales in orasele mari.
Alexandra
Ti-ai pus singura semnatura ? Inteleg ca vrei link-ul, dar chiar atat de tare?
tosin.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)