28th April 2012, 15:43
1 out of 1 members found this post helpful.
Multumesc edy, review-urile in mod natural vor face obiectul unui blog anexat magazinului online, cu speranta ca o munca de calitate va atrage si vizitatori de calitate. Nu sunt sperante mari pe zona asta, traiesc din altceva, dar mi s-a vit o frumoasa oportunitate si sunt tentat sa ma misc putin si-n zona asta.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
1nesco
Extrem de usor.
Putine cautari atat in trafic.ro cat si in google insights
Multumesc 1nesco. Asta voiam sa aud. Ma uit de ceva vreme pe competitie si-mi dau seama ca nu este exagerat sa crezi ca daca lucrezi curat si bine, in 2-3 luni poti aduce 2-3 cuvinte cheie in prima pagina (pentru un incepator ca mine, sunt convins ca multi dintre voi ar face minunea sa urce macar un cuvant cheie in mai putin de o luna). Dar timp este, mai ales ca vorbesc de o oportunitate care poate deveni si biznis. sau nu... Multumesc mult

Postat în original de
iond
Nu prea cumpara nimeni mancare pt animale online din varii motive, dar nisa poate fi monetizata eficient daca stii cum merg lucrurile intr-un petshop obisnuit. Cat despre concurenta, nu e online dar in offline marii producatori (purina, royal canin etc) se bat tare tare.
Sunt totusi destui care cumpara. Afacerea offline imi este foarte bine cunoscuta. Sunt magazine online cu ceva vechime si care fac cifre de afaceri frumusele. si vorbesc doar de hrana. Ai dreptate si cu accesoriile. Insa hrana este o miza importanta pentru ca iti poate genera venituri bune prin vanzarea in lant (daca ai clienti fideli, atunci si comenzile lor din magazinul tau vor fi repetitive...) Pe accesorii este si acolo o poveste frumoasa, insa din punctul meu de vedere este doar o completare a ofertei, nu neaparat o miza. Este posibil sa ma si insel, insa vazand si facand... Multam fain!

Postat în original de
Marius Morariu
Eu am vandut ceva mancare de animale prin afiliere. Vad un viitor si pt nisa asta, atat ca mancarea in pachete mari e grea si transportul prin curier cam mare. Daca se rezolva problema asta ar merge si mai bine
Marius, o sa am nevoie de mai multe sfaturi de la tine. Cat este ora de consultanta? :-) Mancarea in pachete mari e grea, insa si valoarea este una care-ti poate permite livrare gratuita. Asta este si miza: cantitate mai mare = pret mai mic pe kilogram, ceea ce poate conduce la o decizie de cumparare, dar doar daca se poate acorda transport gratuit. Aici caut sa armonizez calculele si se pare ca se poate.

Postat în original de
RedHat
Este o nisa buna, atata timp cat oferiti clientului anumite avantaje, principalul fiind transport gratuit.
Daca tot te gandesti sa deschizi un petshop online, ar trebui sa te orientezi si catre accesorii (in cazul cainilor), vitamine si alte produse de acest gen deoarece din cate am observat sunt la mai mare cautare decat hrana.
Perfect. desi va fi un magazin limitat ca branduri si nr. de produse, vor fi din toate categoriile mentionate de dvs. Prefer o optimizare buna pe 1-2 branduri puternice din piata, urmand ca apoi sa ajustez oferta in functie de mai multe variabile: concurenta online, raspunsuri chestionare clienti, discutii canise / vanzatori de pets care pot recomanda magazinul clientilor etc.
Va multumesc tuturor sunt cateva idei valoroase aici pe care le voi folosi. In plus am si 2-3 beculete aprinse, la care ma gandisem, poate, doar in trecere.