si nu mai copia texte de pe situri concurente ca te faci de kkt ! mai ales ca situl concurent este in fata ta !
si nu mai copia texte de pe situri concurente ca te faci de kkt ! mai ales ca situl concurent este in fata ta !
Auzi baietelule...n-am copiat nici un text.
Poate confunzi specificatiile producatorului cu descrierile facute pentru respectivul produs.
Cred ca invers sta situatia.... B)
Postat în original de mobshop @ Jan 25 2006, 10:54 PM) [post=9393
auzi, si cum se face atunci ca un site care a aparut cu un an inaintea sitului tau are la lista de preturi de la saltele de exemplu un tabel care la tine in site apare la fel ?
si ma rog, daca stai sa te gandesti , nu inteleg cum puii mei ai putut sa faci prostia sa le pui pe toate in tabel avand in vedere ca la voi in site e cu baga in cos si nu ai cum sa bagi tot tabelul in cos (duuh! iar la magazin-mobila.ro care nu are baga in cos au pus toate saltele intr-un tabel ca sa fie vazuta toata lista odata si sa poata scrie codul in formularul de comanda! ia mai gandeste-te !
si nu ma mai face baietel ca poate e exact invers situatia, cred ca inca nu ti-a]
Auzi baietelule...n-am copiat nici un text.
Poate confunzi specificatiile producatorului cu descrierile facute pentru respectivul produs.
Cred ca invers sta situatia.... B)
[/QUOTE]
auzi, si cum se face atunci ca un site care a aparut cu un an inaintea sitului tau are la lista de preturi de la saltele de exemplu un tabel care la tine in site apare la fel ?
si ma rog, daca stai sa te gandesti , nu inteleg cum puii mei ai putut sa faci prostia sa le pui pe toate in tabel avand in vedere ca la voi in site e cu baga in cos si nu ai cum sa bagi tot tabelul in cos (duuh! iar la magazin-mobila.ro care nu are baga in cos au pus toate saltele intr-un tabel ca sa fie vazuta toata lista odata si sa poata scrie codul in formularul de comanda! ia mai gandeste-te !
si nu ma mai face baietel ca poate e exact invers situatia, cred ca inca nu ti-au cazut dintii de lapte !
Pablito, esti cumva ba]Postat în original de pablito @ Jan 26 2006, 02:17 AM) [post=9394
si nu ma mai face baietel ca poate e exact invers situatia, cred ca inca nu ti-au cazut dintii de lapte !
[/QUOTE]
Pablito, esti cumva baietas de cartier? Geeee :lol:
@pablito incearca o scurta prezentare. Sa stim si noi ce e cu tine. Dupa cate am vazut..cele trei postari ale tale au un iz incendiar.
Giie?
![]()
Ca sa intelegi rostul prezentarii:
- astfel stim si noi despre ce vb, cine esti, cu ce te ocupi, de unde vii; daca tot ai inceput prin a face afirmatii la adresa altora de pe forum, ar trebui ca cei care nu te cunosc sa stie ce "hram" porti;
- ca sa nu ti se sterga userul si postul. Orice forum are un regulament si o ordine interioara.
- rebelii pot cauta alte forumuri dedicate. Aici discutam despre altceva.
<span style="color:#CC0000">Ai o zi.</span>
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am sters userul pablito.
![]()
Posturile au ramas.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)