Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Magazin Online De Mobila

pablito Guest

Implicit

si nu mai copia texte de pe situri concurente ca te faci de kkt ! mai ales ca situl concurent este in fata ta !

mobshop este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Vârstă
    39
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Auzi baietelule...n-am copiat nici un text.
    Poate confunzi specificatiile producatorului cu descrierile facute pentru respectivul produs.

Cred ca invers sta situatia.... B)

pablito Guest

Implicit

Citat Postat în original de mobshop @ Jan 25 2006, 10:54 PM) [post=9393
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Poate confunzi specificatiile producatorului cu descrierile facute pentru respectivul produs.

auzi, si cum se face atunci ca un site care a aparut cu un an inaintea sitului tau are la lista de preturi de la saltele de exemplu un tabel care la tine in site apare la fel ?
    si ma rog, daca stai sa te gandesti , nu inteleg cum puii mei ai putut sa faci prostia sa le pui pe toate in tabel avand in vedere ca la voi in site e cu baga in cos si nu ai cum sa bagi tot tabelul in cos (duuh&#33; iar la magazin-mobila.ro care nu are baga in cos au pus toate saltele intr-un tabel ca sa fie vazuta toata lista odata si sa poata scrie codul in formularul de comanda&#33; ia mai gandeste-te &#33;
    si nu ma mai face baietel ca poate e exact invers situatia, cred ca inca nu ti-a]

[/QUOTE]

auzi, si cum se face atunci ca un site care a aparut cu un an inaintea sitului tau are la lista de preturi de la saltele de exemplu un tabel care la tine in site apare la fel ?
    si ma rog, daca stai sa te gandesti , nu inteleg cum puii mei ai putut sa faci prostia sa le pui pe toate in tabel avand in vedere ca la voi in site e cu baga in cos si nu ai cum sa bagi tot tabelul in cos (duuh&#33; iar la magazin-mobila.ro care nu are baga in cos au pus toate saltele intr-un tabel ca sa fie vazuta toata lista odata si sa poata scrie codul in formularul de comanda&#33; ia mai gandeste-te &#33;
    si nu ma mai face baietel ca poate e exact invers situatia, cred ca inca nu ti-au cazut dintii de lapte &#33;

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    885
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de pablito &#064; Jan 26 2006, 02&#58;17 AM) [post=9394
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    si nu ma mai face baietel ca poate e exact invers situatia, cred ca inca nu ti-au cazut dintii de lapte &#33;
    Pablito, esti cumva ba]
    [/QUOTE]

Pablito, esti cumva baietas de cartier? Geeee :lol:
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

@pablito incearca o scurta prezentare. Sa stim si noi ce e cu tine. Dupa cate am vazut..cele trei postari ale tale au un iz incendiar.
    Giie?

Ca sa intelegi rostul prezentarii:
    1. astfel stim si noi despre ce vb, cine esti, cu ce te ocupi, de unde vii; daca tot ai inceput prin a face afirmatii la adresa altora de pe forum, ar trebui ca cei care nu te cunosc sa stie ce "hram" porti;
    2. ca sa nu ti se sterga userul si postul. Orice forum are un regulament si o ordine interioara.
    3. rebelii pot cauta alte forumuri dedicate. Aici discutam despre altceva.

<span style="color:#CC0000">Ai o zi.</span>
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Am sters userul pablito.

Posturile au ramas.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. magazin online
    De flory în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th June 2007, 12:06
  3. Magazin online... Cum?
    De ElioS în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st April 2007, 02:29
  4. Magazin De Mobila