Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Analiza de caz - site bijuterii barbati

cr0n1cal este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Locaţie
    Braila-Galati
    Posturi
    161
    Putere Rep
    34

Implicit Analiza de caz - site bijuterii barbati

Salutare tuturor,

va cer o parere/analiza pe un site pe care l-am customizat dintr-o tema de woocommerce - mstyle.ro. V-as fi recunoscator daca mi-ati da sfaturi/hinturi in ceea ce-l priveste.
    As vrea sa-l inlocuiesc cu acesta pe mai vechiul meu site: men-style.ro care este 0% responsive fiind de asemenea o customizare oscommerce 2.2 rc2.

Va multumesc pentru interes!

P.S. Nu am vrut sa spammez aiurea punand linkurile pe numele site-urilor.

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    47
    Posturi
    315
    Putere Rep
    21

Implicit

Salut.
    O sa imi dau eu cu parerea, din punct de vedere al unui cumparator.
    !!!!! Cel mai important lucru(si la cel vechi si la cel nou) lipsesc datele de contact, pe cel vechi este un nr de telefon(probabil o sa fie si pe cel nou). La contact un simplu formular, atat. Consider ca pentru siguranta cumparatorului ar fi ok sa pui si datele firmei, o adresa cat de cat exacta. Din pagina de livrare imi dau seama ca esti din braila sau galati, atat ?
    Cred ca trebuie sa oferi o mica garantie cumparatorului. Informatii despre returnare....nici urma.

Lucruri care pe mine m-ar face sa ies de pe site, asta la prima vedere.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Locaţie
    Braila-Galati
    Posturi
    161
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    Salut.
    O sa imi dau eu cu parerea, din punct de vedere al unui cumparator.
    !!!!! Cel mai important lucru(si la cel vechi si la cel nou) lipsesc datele de contact, pe cel vechi este un nr de telefon(probabil o sa fie si pe cel nou). La contact un simplu formular, atat. Consider ca pentru siguranta cumparatorului ar fi ok sa pui si datele firmei, o adresa cat de cat exacta. Din pagina de livrare imi dau seama ca esti din braila sau galati, atat ?
    Cred ca trebuie sa oferi o mica garantie cumparatorului. Informatii despre returnare....nici urma.

Lucruri care pe mine m-ar face sa ies de pe site, asta la prima vedere.
    Multumesc mult pentru observatiile pertinente. Mi-am notat observatiile tale si voi pune un numar de telefon pe index dupa titlu. Pe mobile am pus un buton de "suna acum" si nu as fi vrut sa am informatie redundanta.

cristi47 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    14
    Data înscrierii
    28th July 2017
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    52
    Putere Rep
    14

Implicit

M-am uitat putin la Termeni si conditii - iti sugerez sa dezvolti urgent aceasta pagina - politica de retur, garantia produselor, etc. Nu trebuie sa reinventezi roata. Vezi ce au facut altii, copy/paste, iti recomand avizul unui jurist, sau daca iti permiti, al unui avocat specializat pe drept comercial. Aceasta pagina este mai importanta decat probabil crezi

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Locaţie
    Braila-Galati
    Posturi
    161
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de cristi47 Vezi Post
    M-am uitat putin la Termeni si conditii - iti sugerez sa dezvolti urgent aceasta pagina - politica de retur, garantia produselor, etc. Nu trebuie sa reinventezi roata. Vezi ce au facut altii, copy/paste, iti recomand avizul unui jurist, sau daca iti permiti, al unui avocat specializat pe drept comercial. Aceasta pagina este mai importanta decat probabil crezi
    Multumesc pentru feedback, am ordonat un pic paginile de CUM CUMPAR?, LIVRAREA SI RETURNARE si pe cea de METODE DE PLATA.
    Orice comentariu si review pe marginea site-ului este binevenit.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.417
    Putere Rep
    91

Implicit

1. Adauga-i un certificat https si muta totul cu redirect 301 in noua locatie.

2. Imbunatateste-i viteza de incarcare. Site-ul sta prost atat pe varianta pentru mobil cat si pe varianta pentru desktop.

3. Adauga date de contact + pin in harta;

4. Evita deschiderea in taburi noi a paginilor interne (ma refer la tot ce e in footer);
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Locaţie
    Braila-Galati
    Posturi
    161
    Putere Rep
    34

Implicit

Multumesc mult de sfaturi @Nichita.
    Am rezolvat 1 - partial, inca nu am pus https dar am mutat in noua locatie si am inceput sa iau din awstats 404 pentru a le muta cu 301 in noua adresa
    2. Am modificat, zic eu, viteza de incarcare. Aici mai am de lucru, insa zic ca-s pe drumul cel bun.
    3. Am pus date de contact. Nu am adresa fizica pentru magazin pentru a pune pin pe harta, am specificat lucrul asta in contact.
    4. Am modificat linkurile de <a href="http://forum.seopedia.ro/studii-de-caz/.."> pentru a nu mai avea target = "_blank"

L-am pus pe "curat" pe Men Style – MEN STYLE – CALITATE LA MASCULIN! si "prind" acum erori de 404 produse de la linkuri de pe vechiul.
    Ceva impresii relativ la navigare, cumparare, inregistrare?
    E ok efectul de incarcare initiala a paginilor in care un fundal negru care se "deschide" pe orizontala?

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    583
    Putere Rep
    33

Implicit

salut,

vezi ca ai un loading time de speriat: https://docs.woocommerce.com/documen...g-a-slow-site/ si iti lipseste https (o solutie rapida este sa vb cu firma de gazduire sa-ti puna Lets Encrypt. E gratuit:https://letsencrypt.org/)

Iar in ceea ce priveste partea de SEO, la o prima vedere:

- nu ai cuvantul cheie principal la Titlu pe homepage. Men style nu poate fi considerat cuvant cheie relevant pentru un magazin online. Probabil inele barbati, coliere barbati etc ar fi cuvinte mai potrivite
    - iti lipseste text pe prima pagina care sa contina o parte din cuvintele cheie
    - nu ai meta description pe home
    - pozele in loc sa aiba denumirea produselor, se numesc KFF015-300x300.jpg. Cum te poate ajuta asta dpdv SEO?
    - nu ai sitemap

Mai este mult de lucru la site.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th March 2014, 22:51
  2. Cadouri-Barbati,COM
    De iSKY în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th October 2012, 10:16
  3. Parere imbracaminte-barbati.com
    De B. Alex în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th November 2011, 09:15
  4. analiza SEO site-uri EN-FR
    De vladimir în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd March 2010, 23:12
  5. Ce v-ar placea sa gasiti pe un site pentru barbati?
    De Nosfer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 27th April 2009, 11:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •