29th October 2011, 17:28
0 out of 1 members found this post helpful.
Parere imbracaminte-barbati.com
Initial am scos spre vanzare acest domeniu, nu a fost cumparat asa ca m-am decis sa il dezvolt. Mentionez ca ceea ce se vede acum este doar ce am lucrat azi, adica mai nimic in comparatie cu ce am de facut.
Imbracaminte barbati
As dori niste sfaturi si pareri, site-ul este facut special pentru afilieri, produsele existente acum pe site sunt pentru teste. Multumesc.
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
29th October 2011, 19:39
1 out of 1 members found this post helpful.
Imbracaminte barbati: Camasa Ceremony CB
Pai aici n-ai de gand sa scrii nimic? N-o sa rankezi probabil niciodata cu asemenea pagini.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
3rd November 2011, 18:44
1 out of 2 members found this post helpful.
Pai si ce ar putea sa scrie acolo? Sunt cam in aceeasi situatie si ma intereseaza si pe mine.
Eu am pe wordpress, iar galeria de imagini o fac din posturi, adica un post pentru fiecare imagine. Mai mult nu am ce sa scriu, daca pun acelasi continut e duplicate content, continut unic pentru fiecare poza nu cred ca poti face ... abea am reusit sa fac titluri si descrieri unice pentru aceeasi lucrare pozata din mai multe unghiuri.
Ce este de facut in cazurile astea?
5th November 2011, 13:47
1 out of 3 members found this post helpful.
In IE 6 se vede prost tare template-ul se misc ao imagine in mod continuu
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Daca dai negativ cand cineva iti spune o problema pe care o ai cand site-ul se afiseaza in IE 6, mai ales daca tu ai cerut ajutorul, atunci ai o problema grava de comportament, sa nu te astepti sa mai primesti ajutor cand il mai soliciti pentru ca oamenii se vor invata minte