Sal pentru toate lumea...
Initial n-am vrut sa scriu, dar se pare ca mi-o scapat topicul "SEO in Romania"
Intrebari ar fi destule, ca de exemplu:
1. Ce e SEO?
2. Exista SEO in Romania?
Fabula : SEO pe meleagurile Romanesti....
Prea putini dintre noi mai cauta intelesul acestor cuvinte vechi...SEO...m-am lasat dus cu valul si ma-m ratacit pe ici pe colo pe forum, si ca sa vezi dupa un timp iti dai seama , ca-s prea putini SEO is mai multi care "vand Link", "am un site care nu merge" dar stii n-am timp ca sa ma ocup de el, asa ca hai ma SEO fa-mi un favor si zi-mi si mie ce sa fac.
Ia sa vezi apare cat un SEO care poate da poate nu, da si raspunsul asteptat, iar daca incerc sa comentezi mai iesi si din discutie ca un looser...pai ce sa mai zic , unii stiu totul...iar alti uita de acel lucru de sharing...caci nimeni nu sa nascut SEO.....
Ma cam lasa rece toata treaba, caci prea multe lucruri, sau pareri care sa conteze nu se scriu, caci ce e al meu e al meu...si cum am mai zis de ce sa le impart, caci le-am invatat cu propria sudoare. Nimeni sau prea putini mentioneaza, ca "stai frate" ca defapt datele mele is si pe situl...XXX...care pana ajung la forumul de aici, devin cele ale mele....
Si tutosi exista SEO in Romania....da exista...(felicitari Expertu...si palaria jos Domnul Mezei)....dar acesta e ceva de genul respectiv, clientul nu conteaza...banu sa iasa...
Zicala romanului: Sa muncesc putin, dar sa castig din greu".......
Eh....cam asa e ziua mea de azi....si sincer nici nu astept pareri, cei care nu se considera, n-au de ce sa se enerveze.......caci e mai mult o fabula pe care n-o mai gasesti pe situl XXX....
Bafta pentru toti SEO......si o seara placuta va urez din Mures...
Ps: Razvane imi dau seama, ca ai avea nevoie si de un topic de " Stiga ca oricum nu te aude nimeni"