Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 36

Subiect: SEO in romania

Leo Guest

Implicit Am avut o zi proasta!

Sal pentru toate lumea...

Initial n-am vrut sa scriu, dar se pare ca mi-o scapat topicul "SEO in Romania"
    Intrebari ar fi destule, ca de exemplu:

1. Ce e SEO?
    2. Exista SEO in Romania?

Fabula : SEO pe meleagurile Romanesti....

Prea putini dintre noi mai cauta intelesul acestor cuvinte vechi...SEO...m-am lasat dus cu valul si ma-m ratacit pe ici pe colo pe forum, si ca sa vezi dupa un timp iti dai seama , ca-s prea putini SEO is mai multi care "vand Link", "am un site care nu merge" dar stii n-am timp ca sa ma ocup de el, asa ca hai ma SEO fa-mi un favor si zi-mi si mie ce sa fac.

Ia sa vezi apare cat un SEO care poate da poate nu, da si raspunsul asteptat, iar daca incerc sa comentezi mai iesi si din discutie ca un looser...pai ce sa mai zic , unii stiu totul...iar alti uita de acel lucru de sharing...caci nimeni nu sa nascut SEO.....
    Ma cam lasa rece toata treaba, caci prea multe lucruri, sau pareri care sa conteze nu se scriu, caci ce e al meu e al meu...si cum am mai zis de ce sa le impart, caci le-am invatat cu propria sudoare. Nimeni sau prea putini mentioneaza, ca "stai frate" ca defapt datele mele is si pe situl...XXX...care pana ajung la forumul de aici, devin cele ale mele....

Si tutosi exista SEO in Romania....da exista...(felicitari Expertu...si palaria jos Domnul Mezei)....dar acesta e ceva de genul respectiv, clientul nu conteaza...banu sa iasa...
    Zicala romanului: Sa muncesc putin, dar sa castig din greu".......

Eh....cam asa e ziua mea de azi....si sincer nici nu astept pareri, cei care nu se considera, n-au de ce sa se enerveze.......caci e mai mult o fabula pe care n-o mai gasesti pe situl XXX....

Bafta pentru toti SEO......si o seara placuta va urez din Mures...
    Ps: Razvane imi dau seama, ca ai avea nevoie si de un topic de " Stiga ca oricum nu te aude nimeni"

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit Re: Am avut o zi proasta!

Originally posted by Leo
    [b]Prea putini dintre noi mai cauta intelesul acestor cuvinte vechi...SEO...m-am lasat dus cu valul si ma-m ratacit pe ici pe colo pe forum, si ca sa vezi dupa un timp iti dai seama , ca-s prea putini SEO is mai multi care "vand Link", "am un site care nu merge" dar stii n-am timp ca sa ma ocup de el, asa ca hai ma SEO fa-mi un favor si zi-mi si mie ce sa fac.
    Imi permit sa il citez pe Leo ptr a scoate in evidenta partea care s-ar putea pierde in aceasta Fabulä.
    Cel putin in viziunea mea cam asa stau lucrurile. Vrei sa iei primesti cee ce altii au cautat inteles si pus in practica. Totul gata facut.
    Nu cred ca ar trebui sa fie chiar asa. SInt materiale destule pe net si chiar pe acest forum (multumita colegilor care si-au dat interesul). Deci nu ramane decat sa se citeasca sa se puna in practica si apoi in cazul unor probleme sa vina si sa ceara opinii.

Multimim Leo.

<span style="font-size:12pt;line-height:100%">In cazul inc are am inteles gresit mesajul, imi cer scuze.</span>
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

1. Tot ce am stiut vreodata am impartit, in orice fel am putut: forum-uri, messenger etc. GRATIS. absolut 100%.

Am 50 de persoane in Yahoo care pot confirma.

2. Am ajutat cu link-uri, sfaturi si chiar munca benevol , GRATIS 100%.

3. Cand am cerut ajutor inapoi de la anumite persoane (niciuna membra a acestui forum, ca sa nu va simtit careva) nu mi s-a returnat. De cele mai multe ori (de fapt tot timpul) cer maxim 50% din ce am dat, asta DACA cer ceva.

NA SEO in Romania aici.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

best-pc Guest

Implicit

Mdaaa

"Leo"
    Mai facut looser mai pe ocolite dar mai facut .. dar asta dece? ca nu iam raspuns lui Expertu cand si-a cerut scuze? .. in momentu ala eram cu ciocanu in mana si mai aveam sa un pic sa imi dau cu el in masea ca ma durea de imi venea sa ma urc pe pereti :clubbed:.... si asta poate sa confirme Expertu ...in fine sa sti ca acum nu caut scuze ca nu am raspuns.. dupa aia nu am mai raspuns.. dece ? nu stiu nici eu .. daca vreau sa ii cer scuze .. ii cer Face to Face.. si ca sa te simti bine tu si ceilalti ii voi cere si eu scuze lui Experu .. IMI CER SCUZE CRISTI ....dar dece oare mi-am cerut scuze? .. in fine eu il respect pe Cristi poate mai mult ca voi ...pt ca el ma invatzat cu ce se mananca un site si nu ma asteptam ca tocmai el se ia de uratania mea de site sau cum vreti voi sa-i spuneti..

Cu stima
    Filipoiu Daniel

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Mi se pare mie sau chestia asta ar trebui sa fie privata?

Sä fi aratat Leo neaparat spre persoana ta (best-pc )?
    Nu cred ca avea o tinta precisa mesajul. Daca intr-adevar e asa cum spui tu il rog pe Leo sa reformuleze ceea ce a scris.
    Razbunarile va rog sa le faceti privat. Partea asta pubica a ceea ce faceti voi, nu ne intereseaza pe toti.

Nu cred ca Leo s-a referit la tine.
    Mai ales ca nu e specificat nicaieri numele tau. Banuielile nu te ajuta la nimic. Dimpotriva.

Inca odata va rog ca razboaiele sa le purtati in privat sau prin rezultate, nici decum pe acest forum.
    Multumesc.

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    41

Implicit

Ma amuza discutia. Cand mi-a venit ideea forumului am stat putin pe ganduri. De ce sa arat si sa spun eu (si alte cateva persoane) oricui cum se optimizeaza un site, lucru pe care eu l-am invatat cu greu si am dat cu capul de pereti de multe ori?!

Pana la urma mi-am zis ca e mai bine sa ajuti si pe altii. A ajuta nu inseamna a-i spune exact ceea ce trebuie sa faca.

Si tineti minte, nu ma consider un expert in SEO. Prin urmare sfaturile mele, si ale altor useri, nu sunt poate cele potrivite pentru site-ul tau. Cel mai bine e sa sapi si sa tragi singur concluzii.

Am baut ceva bere, nu stiu daca are vreun sens ce am scris mai sus. Vad eu maine...
    Cu stima,
    Razvan Pop

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Originally posted by Razvan Pop
    [b]Am baut ceva bere, nu stiu daca are vreun sens ce am scris mai sus. Vad eu maine...
    Are ...

Totul este exact cum ati spus si voi. Deci hai gata cu off-topicul.. Razbunarile pe PM's.

Si sa continuam .
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

best-pc Guest

Implicit

nu a fost direct catre numele meu dar a fost un pic mascat..
    eu nu fac razboi cu nimeni .. imi cer scuze la toata lumea daca am gresit cu ceva

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Din moment ce doar tu ti-ai dat seama ca ar fi avut o directie precisa, nu cred ca ar trebui considerat textul respectiv (de catre noi) ca o ofensa la adresa ta.
    Dar singurul care s-a simtit "lezat", ai fost doar tu. Intr-un fel te-ai autosesizat.
    NU e neaparat o greseala ceea ce ai facut. Doar ca e normal, civilizat..si ce mai vrei tu, ca razboaiele si discutiile cu tenta "atentatoare" la adresa unui user sa se poarte pe privat si daca tine de acest forum sa se trimita eventual o "instiintare" administratorilor acestui forum.
    Ideea e ca ce nu tine de forum nu ne intereseaza si nici nu vrem sa fie postat aici.
    In rest..sper sa ne intelegem indiferent de ceea ce se intampla inafara forumului.
    Multumesc.

Leo Guest

Implicit Pentru best-pc!!!

"Am baut ceva bere" ....imi face placere sa aud asta Razvane....
    ....si sincer in sfarsit se misca ceva din noi toti....
    In ceea ce priveste mesajul meu, cum bine ati spus, nu se refera la nimeni, si cum bine ati zis...e doar o fabula, cu mesaje mascate...dar cam aici se si termina....

Scuze best-pc, dar mai inteles gresit, n-am cu nimeni nimic.."Eh....cam asa e ziua mea de azi....si sincer nici nu astept pareri, cei care nu se considera,"....

am avut o zi proasta, si cam atat...but no offense...si nici nu mi-as petrece timpul cu razbunari....

Krumel:
    "Din moment ce doar tu ti-ai dat seama ca ar fi avut o directie precisa, nu cred ca ar trebui considerat textul respectiv (de catre noi) ca o ofensa la adresa ta.
    Dar singurul care s-a simtit "lezat", ai fost doar tu. Intr-un fel te-ai autosesizat.
    NU e neaparat o greseala ceea ce ai facut. Doar ca e normal, civilizat..si ce mai vrei tu, ca razboaiele si discutiile cu tenta "atentatoare" la adresa unui user sa se poarte pe privat si daca tine de acest forum sa se trimita eventual o "instiintare" administratorilor acestui forum. "

Imi pare bine ca te-ai alaturat..........si chiar mi se pare o observatie buna.....

Razvane...imi cer din nou scuze...poate locul si momentul mesajului a fost inpropice...(pofta mare la bere..

O seara placuta....

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Brand Romania?
    De Dragos Nicu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th December 2010, 18:13
  2. e-Romania
    De big în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 26th March 2010, 10:27
  3. Top Romania
    De extremezone în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12