Salut!
La fel ca Eradu eu as merge pe amandoua variante sau chiar pe un mesaj de genu in loc de Acest Produs costa 500 lei pune "Economiseste 200 lei! " S-ar putea sa fie mult mai catchy si sa ii influentezi sa dea click mai departe. El nu va vedea un procent va vedea o suma economisita pe care se gandeste ca o poate folosi in alta parte.
Alte observatii personale:
1. Design: pe mine ma deranjeaza ca in primul scroll nu vaad mare lucru in afara de slider (sunt pe un monitor maricel acum)
Eu as ridica produsele un pic ma sus. Combinatia de culori nu e chiar pe gustul meu dar aici e o treaba subiectiva.
Meniul de sus ocupa foarte mult spatiu inutil din punctul meu de vedere (daca ai de gand sa pui mai multe lucruri acolo sa zicem dar tot e prea lat).
Per total pierzi foarte mult spatiu in zona de maxim interes de pe prima pagina.
2. Pagini de categorii : foloseste un mic slider sau o zona de impact inaintea produselor in care sa prezinti cateva argumente puternice pentru a invita oamenii sa cumpere de acolo.
Incearca daca ai cum sa pui niste filtre sa ajuti vizitatorii (stiu ca e nasol in WP dar macar o ordonare ceva merge). Sa nu uitam ca este o structura de magazin online si oamenii sunt obisnuiti sa isi seteze diverse optiuni.
Pune totusi si niste texte pe paginile de categorii chiar daca nu vrei SEO dar mi se par chele rau.
In rest ideea mi se pare super misto si te felicit pentru cum a iesit !

)
Răspunde cu citat