1st November 2012, 14:37
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
valentino
Ce va place/ce nu va place la redumag? Credeti ca ar fi mai bine sa pun procentul/suma redusa in loc de pretul cu reducere? gen, -30% sau -400 lei in loc de pretul produsului?
Ideal ar fi sa poti pune ambele variante, daca nu eu as inclina spre afisarea reducerii, in procente.
imi place designul simplist si aerisit, cred ca are uzabilitate buna.
1st November 2012, 15:08
- culorile sunt prea tipatoare si iti atrag atentia de la ce e mai important, adica de la produse.
- in loc de "vezi detalii" eu as merge pe "cumpara".
- afiseaza si pretul si reducerea
- foloseste o cautare avansata dupa pret sau dupa reducere. Casuta de cautare trebuie sa fine mai mare, mai vizibila pt. vizitatori. Recomand sa folosesti o cautare mai avansata fata de ce ofera wp. Eventual cu posibilitatea de a sorta rezultatele. Sau, de ce nu, poti sa integrezi google search. Oricum e mai bun decat ce ofera wp.
- pune accent si pe newsletter pe langa social media.
- adauga pret/reducere si la sectiunea "ALTE REDUCERI CARE TE POT INTERESA" si mai ales in pagina cu rezultatele cautarilor
- nu stiu daca e ok cum ai facut structura de link-uri cu "reducere". In plus de asta trebuie sa ai grija si la continutul duplicat:
Camera foto DSRL Nikon D5100 la reducere de pret | Magazinul de reduceri
Camera foto DSRL Nikon D5100 la reducere de pret | Magazinul de reduceri
- poate: poze mai multe, mai mari, specificatii produse, comentarii/review produse.
- eu daca as gasi o reducere care stiu ca i-ar interesa si pe altii as face un share pe unul din profilele mele sociale.
- mai multe produse pe prima pagina si in categorii
1st November 2012, 16:04

Postat în original de
valentino
Sincer, de faza cu linkurile astea nu stiam, dar daca eu nu ii dau in sitemap si nici pe site nu exista referinte la linkul fara 'reducere' in url, google nu`l va indexa si poate nu`l va vedea ca si continut duplicat, nu? Iar daca ma insel, cum as putea sa modific asta, sa nu`mi creeze si link fara reducere, avand in vedere ca folosesc custom post types?
Chiar daca nu actualizezi sitemap-ul cu toate link-urile noi, google tot le va indexa, iar tinand cont ca este wordpress indexeaza totul, pana si arhivele lunare, iar post-urile si categoriile le ia printre primele.
Solutiile ca sa elimini efectul unui posibil continut duplicat sunt:
1. sa adaugi in .htacces o regula sa nu mai indexeze nimic dupa categoria /reducere/
2. sa adaugi canonical din url-ul cu /reducere/ in cel fara
3. sa faci redirect 301 si sa pastrezi postul curat, exemplu:
Redirect 301 /reducere/camera-foto-dsrl-nikon-d5100-la-reducere-de-pret/ h t t p://redumag.ro/camera-foto-dsrl-nikon-d5100-la-reducere-de-pret/
regula testata pentru wordpress .htacces (fara spatii intre h t t p, nu pot posta inca link-uri :-)