Buna seara stimati colegi,

(adaug si aici anuntul pentru ca nu cred ca am postat tocmai unde trebuia la inceput)

Sunt interesat, asa cum spune si titlul, de realizarea unui website profesional care sa functioneze ca un agregator de reduceri online (vouchere de reducere).

Pentru aceasta, va voi da si cateva exemple de site-uri asemanatoare, realizate deja si care ruleaza:

1) Reduceri si Oferte din Bucuresti | Adulmec.ro
2) Cauta reduceri - GoldenDeals, Zumzi, Fundeal, Kuponiada
3) Redutti :: Reduceri de la FunDeal, Zumzi, GoldenDeals, Kuponiada, Groupon pe Redutti.ro
4) www.123reduceri.ro

Pentru realizarea proiectului cel/cei care se va/vor ocupa de acesta, trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte:

1) trebuie sa fie un website functional 100% cu panou de administrare complet;
2) se poate dezvolta si optimiza de la 0 sau se poate modifica un script deja existent pe piata (mai putin interesat de asa ceva);
3) designul trebuie sa fie unul foarte interesant si bine realizat, bineinteles de un grafician cu ceva experienta in domeniu (vezi site-urile mai sus mentionate care arata foarte bine, din punctul meu de vedere).

Celor interesati de realizarea acestui proiect, le este foarte utila experienta anterioara cu un website din aceeasi nisa, fie el de reduceri, fie chiar agregator de reduceri. Astept exemple de site-uri realizate (comerciale ... va rog sa nu imi trimiteti bloguri sau cms-uri banale modificate, pentru ca nu intra in aria mea de interes), pentru a ma edifica in legatura cu cunostintele dvs. de programare si de design web.

Va multumesc frumos pentru interesul acordat acestui anunt si mai ales pentru rabdarea intelegerii si respectarii tuturor parametrilor impusi de mine. Va astept intentiile cu deosebit interes, bineinteles, prin intermediul mesajelor private!

Cu respect, Andrei