Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Studiu de caz - Magazin Online

pacolino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th July 2012
    Locaţie
    București
    Vârstă
    44
    Posturi
    65
    Putere Rep
    26

Question Studiu de caz - Magazin Online

O parere daca se poate despre superfashion.ro, eventual sfaturi pentru o crestere a traficului!

- are 4 luni vechime
    - page rank 0
    - 359 produse deocamdata
    - placinta din analytics pe ultima luna arata asa:

37,25%referral
    3.732 Vizite
    33,38%organic
    3.344 Vizite
    17,80%direct
    1.784 Vizite
    11,55%paid
    1.157 Vizite

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Un magazin online care se respecta nu are adsense. In felul asta indemni vizitatorii sa se indrepte catre concurenta.

Pentru cresterea traficului: 1. publicitate pe site-uri cu autoritate si trafic pe nisa respectiva daca vrei rezultate rapide; 2. campanie SEO daca esti dispus sa astepti cateva luni si nu esti presat de timp sa vinzi produsele.
    Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th July 2012
    Locaţie
    București
    Vârstă
    44
    Posturi
    65
    Putere Rep
    26

Implicit

Am tot blocat permisiunea la site-urile concurentei dar apar mereu altele, ai dreptate o sa scot adsense-ul pana la urma!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Idem adsense
    Ai doar 128 de fani. Cumpar de la tine doar daca ai 40.000 Adica nu-i vad sensul, indiferent de numar.
    Idem balon: Aveti intrebari: suntem online ca sa te anunte ca suntem offline.
    Meta title necorespunzator: <title>SuperFashion</title> Sigur brand vrei?
    Diacritice: mai bine fara.
    Haine dame (mai bine dama, chit ca am client pe asta): decat superfashion.ro/category/1/dame.html, mult mai bun superfashion.ro/dame.html
    Tot aici, meta title <title>Imbracaminte, Incaltaminte &amp; Genti Dama</title> Sigur gasesti ceva mai bun.
    Tot aici duplicate content: Te referi din paginile 2, 3, x la prima cusuperfashion.ro/category/1/dame.html?page=1
    Idem valori meta pagini secundare: identice cu prima.
    Putin text relevant in body.

Chiar nu le-ai vazut?
    Spor
    S
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th July 2012
    Locaţie
    București
    Vârstă
    44
    Posturi
    65
    Putere Rep
    26

Implicit

1nesco iti multumesc pentru sfaturi, o sa rezolv maine o parte din ele. Insa cu haine dama nu sunt de acord, chiar daca expresia are mai multe cautari sau e mai uzitata, nu ii vad coerenta...adica pun la plural barbati si copii iar in loc de dame sa pun dama, nu imi place. Tin sa iti spun ca am avut si eu dilema asta cand am facut categoriile, insa am optat pentru plural.

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Optimizezi dupa ce se cauta si e si corect: nu se negociaza. Asta daca vrei vizite.
    Ideea e sa aduci oamenii pe site apoi roaga-te sa le oferi si preturi bune alaturi de muuulta informatie utila pentru cumparatori: se calca, se spala, temperaturi, compozitie, tara de provenienta?
    Descriere gen "Camasa barbat sport, cu maneca scurta, guler clasic, cu dungi in partea din fata" nu e convingatoare pentru o persoana care macar prin pipaire poate sa aiba idee ce ii vinzi la un magazin offline. Parca nu as da x lei pe o camasa din plastic ordinar de unica folosinta. Aaaa, e de in? Scuze nu am gasit informatia la produs.

Am exagerat putin, sper ca ai inteles ideea. Spor
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th July 2012
    Locaţie
    București
    Vârstă
    44
    Posturi
    65
    Putere Rep
    26

Implicit

Tarile de provenienta exista la fiecare furnizor in parte, in tabul detalii e si compozitia, mai am de lucrat la descriere sunt de acord.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

@pacolino nu profiti prea bine de h-uri. In paginile de categorii/produse iese foarte mult in evidenta breadcrumbs-ul, in loc de h1.

Ex: in categoria incaltaminte dama ai h1 incaltaminte. Pune in h1 incaltaminte dama, e mult mai relevant, sau poti pune h1-uri customizate pe toate paginile si ceva mai lungi ca : Incaltaminte Dama Doar Prin SuperFashion. In h2 nu folosesti cuvinte cheie relevante pentru paginile in care te afli. Tu ai h2 pe "Categorii de produse", "Cos de cumparaturi". Pune-le pe astea in h3 si numele produselor in h2. Asta daca nu vrei sa pui un singur h2 in fiecare pagina.

Incaltaminte este sinonim cu pantofi (fa o cautare in google). Tu ai categoria principala incaltaminte si ai subcategorie pantofi. Ai putea sa pui aceste 2 cuvinte pe o singura pagina. La fel si cu haine si imbracaminte. Poti da mai multa relevanta unei pagini daca folosesti sinonime. Vezi ONPAGE - Cele mai bine optimizate 2 pagini. De ex categoria la dama, categoria incaltaminte o poti numi (pui si anchor text) Incaltaminte & Pantofi Dama, meta titlul il poti pune : Intaltaminte Dama & Pantofi - Cumparaturi Online. Tu ai ales cuvintele Incaltaminte si Imbracaminte. Este ok ca nu sunt foarte concurentiale si poti aduce trafic mai repede, dar in aceleasi pagini poti folosi pe planul 2 si cuvintele pantofi si haine. Trebuie sa le pui la inceput in tilul, h1, meta descriere, bolduite in text, in anchor text intern, etc.

Anchor text intern : Nu profiti la maxim de ceea ce ai in site. De ex la categoria incaltaminte dame, tu ai anchor text incaltaminte. La fel si la imbracaminte/haine. Ai putea sa pui anchor text ca Imbracaminte & Haine Dama. Asa dai mai multa relevanta paginii pe mai multe cuvinte. Tot la categorii ai putea sa mai adaugi ceva text, tot pentru relevanta. Ex : in categoria Imbracaminte dame, poti folosi cuvintele haine, hainele, haine dama, imbracaminte, imbracaminte dama, haine pentru femei etc, haine online dama. Dupa cum vezi toate aceste "cuvinte" se joaca in jurul cuvintelor haine si imbracaminte dama.

Trebuie sa faci neaparat un KW research pentru fiecare categorie, sa gasesti cat mai multe cuvinte, sinonime si sa incerci sa inglobezi cat mai multe cuvinte in fiecare pagina, pentru relevanta si pentru trafic pe combinatii de cuvinte.

Spor,
    Ultima modificare făcută de danielicb; 16th July 2012 la 11:49.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th July 2012
    Locaţie
    București
    Vârstă
    44
    Posturi
    65
    Putere Rep
    26

Implicit

Magazinul este cumparat de la bulgarii de la summercart si nu se mai poate customiza foarte mult, iti multumesc si tie dalienicb invat lucruri noi de la voi!

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Daca vrei performanta... orice magazin se poate muta pe alta platforma.
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Magazin Online vs Magazin Virtual
    De Heavenz în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th June 2011, 12:12
  3. Studiu de Caz ... Comert Online
    De tarkan77axa în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th May 2010, 15:33
  4. Studiu magazine IT online din Dec. 2006
    De Cristian Mezei în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st April 2007, 23:45
  5. Studiu Demografic Disponibil Online
    De Toto în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th April 2006, 19:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •