Ce parere aveti despre valoarea domeniului used-cars.pro ? Tocmai l-am inregistrat,probabil am avut noroc, era singurul domeniu keyword generic liber.
Ce parere aveti despre valoarea domeniului used-cars.pro ? Tocmai l-am inregistrat,probabil am avut noroc, era singurul domeniu keyword generic liber.
Sincer, nu am intalnit niciun domeniu .pro inca in cautarile mele de zi cu zi dar poate nu caut eu exact ce trebuie![]()
Exact cum spune si extensia, se adreseaza in mare parte segmentului "profi". Eu lucrand in segmentul profi intalnesc si siteuri cu extensiile .pro, .aero, .mil asa ca depinde doar de tine ce strategie vei alege cu acest domeniu. Cred ca domeniul are un mare potential pentru vanzare de camioane, autocare, macarale.. adica masini si utilaje profesionale (100% match cu extensia) si abia apoi cu masini obisnuite.
Bafta cu el..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)