@haos Daca ai timp, iti pot lasa un cont de admin sa vezi si backend-ul si sa-ti dai cu parerea. Iti dai seama ca nu pot posta aici cont public.![]()
@haos Daca ai timp, iti pot lasa un cont de admin sa vezi si backend-ul si sa-ti dai cu parerea. Iti dai seama ca nu pot posta aici cont public.![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Intotdeauna am timp cand vine vorba de informatii.. scrie si in semnatura![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am trimis. Daca mai este cineva care are timp si vrea sa ma ajute cu un review, dati un PM si va trimit un cont de admin.Thanks.
Ma uitai la optiuni.. pai are ce zisei eu. Asta e chestie de marketing, poti sa ai cel mai bun produs din lume, daca nu-l prezinti cum trebuie, nu o sa castigi pe masura sau poate chiar deloc.
Nu testai nimic, doar ma uitai, doua chestii am de zis:
1) securitate - sa faci intotdeauna verificare la tot ce vine de la user
2) optiunea seo - nu cred ca e recomandata pentru ca este confuza, slab suportata si mai mult ca sigur va intra in conflict cu alte pluginuri.
Bafta la vanzare!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
1) Bineinteles, o sa verific fiecare chestie in parte cand termin
2) Orice plugin instalezi peste o sa functioneze peste ce am eu acolo, folosesc filter-ul pt wp_title pt a face modificarile, a.i. sa nu fie vreun conflict cu alt plugin. Am verificat cu cele cunoscute si merge perfect.
Daca mai ai ceva sugestii de ce pot adauga in plus, chiar as fi interesat. O sa bag si timthumb ca optiune, video ca thumbnails si mai vad daca mai pot face ceva custom widgets...In rest, nu prea stiu ce mai pot baga...O sa fie cam greu de facut responsive pt ca initial a fost codat destul de prost pt a fi facut responsive. (eu am folosit direct HTML-ul designerului, daca il codam eu il faceam total diferit).
P.S. Daca te-ai uitat pe cod..Ce spui, e destul de lizibil?
E ok codul, insa nu e necesar sa te strabati prea mult cu el. Tu vinzi tema catre end-useri nu catre developeri, si userii n-au treaba cu programare, daca vor ceva te intreaba pe tine si poate asa mai castigi vre-un ban si la customizare![]()
Temele sunt verificate si rasverificate de cei de la themeforest inainte de publicare. Cei de acolo iti trimit temele inapoi cu sugestii pana ce totul este OK din punctul lor de vedere.
Nu ignora codul si commenturile din el. Totul trebuie sa fie cat mai lizibil pentru o persoana non tehnica.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Stiu asta. :-) Oricum, multumesc tuturor pentru pareri, daca aveti vreo sugestie cu ce as mai putea adauga / modifica, spuneti.![]()
Pentru a scapa de aceasta problema: http://i47.tinypic.com/auioeq.png , adauga acest cod in <head> :
<meta name="SKYPE_TOOLBAR" content="SKYPE_TOOLBAR_PARSER_COMPATIBLE" />
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Nu e problema, e legat de browserul vizitatorului si nu de tema.
P.S. Am eliminat imaginile de background si am pus bg alb total, imi puteti spune daca diferenta este mare intre cum arata inainte si cum arata acum? Ca aspect
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)