salut, as dori si eu parerile voastre, in legatura cu designul blogului la Portal de divertisment
ce credeti ca ar mai trebui schimbat/modificat.
salut, as dori si eu parerile voastre, in legatura cu designul blogului la Portal de divertisment
ce credeti ca ar mai trebui schimbat/modificat.
Cu mentiunea de a nu te baza pe parera mea (sunt pentru functional): parca pt un site de divertisment m-as astepta la ceva mai colorat, tema pare mai ok pt ceva de medicina.
Vezi si in footer: "Site-ul reulează pe".
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
E cam ciudata tema, e prea serioasa de altfel si deja se pierde tot 'farmecul' unui blog de divertisment. Cum a zis si 1nesco, incearca ceva mai viu, mai colorat, mai animat...
Am gasit ei eu o greseala, mai mult de exprimare:
Nu stiu cat conteaza asta, dar mi-a sarit in ochi. Ori mergi cu plural(politete), si continui cu el, ori alegi singularul in ambele cazuri.Dacă doriți să luați legătura cu administratorii blogului trimiteți email la contact@vorbim.info sau broski_office@yahoo.com și vei primi răspuns în cel mai scurt timp!
Numai bine.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Tema nu arata de nici o culoare, logo-ul iti ia 5 min sa-l descifrezi, uite aici ai de unde alege, sunt teme cu sutele pe internet, foarte frumoase:
Horcrux WordPress Theme | Best Free WordPress Themes
Jovan WordPress Theme | Best Free WordPress Themes
Vulcan WordPress Theme | Best Free WordPress Themes
Pegasus WordPress Theme | Best Free WordPress Themes
Iris WordPress Theme | Best Free WordPress Themes
Desing prea simplu si dupa parerea mea nu seamana a portal ci a blog. Depinde cum o ia fiecare. Header-ul cu avionul, pare cam ciudat
mulțumesc de păreri !
Ca idee: zici ca mine, faci ca tine.
In caz ca te gandesti sa schimbi template, pune un sondaj pt a vedea mai multe pareri.
Succes.
ps: ca era sa uit. La ce tre sa ajute un user faptul ca afisezi ca 68 de oameni (sau 680.000) au dat like?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pai, designul. Glumesc. O tema noua, dupa parerea mea culorile pot fi pastrate. In general un logo fun, mai multe categorii si alte facilitati pentru cititori. Succes cu proiectul !
Coloreaza mai mult site-ul, ofera-i un plus de amuzament, ceva care sa te faca sa ramai pe site nu doar datorita postarilor.
ps: eu cand cer niste sfaturi, pai le pun in practica...tu ai zis multumesc, insa, nu ai facut nimic din ce ti-a fost sfatuit. In fine, este timp destul, multa bafta !![]()
in progress...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)