salut, as dori si eu parerile voastre, in legatura cu designul blogului la Portal de divertisment
ce credeti ca ar mai trebui schimbat/modificat.
Versiune printabilă
salut, as dori si eu parerile voastre, in legatura cu designul blogului la Portal de divertisment
ce credeti ca ar mai trebui schimbat/modificat.
Cu mentiunea de a nu te baza pe parera mea (sunt pentru functional): parca pt un site de divertisment m-as astepta la ceva mai colorat, tema pare mai ok pt ceva de medicina.
Vezi si in footer: "Site-ul reulează pe".
E cam ciudata tema, e prea serioasa de altfel si deja se pierde tot 'farmecul' unui blog de divertisment. Cum a zis si 1nesco, incearca ceva mai viu, mai colorat, mai animat...
Am gasit ei eu o greseala, mai mult de exprimare:
Nu stiu cat conteaza asta, dar mi-a sarit in ochi. Ori mergi cu plural(politete), si continui cu el, ori alegi singularul in ambele cazuri.Citat:
Dacă doriți să luați legătura cu administratorii blogului trimiteți email la contact@vorbim.info sau broski_office@yahoo.com și vei primi răspuns în cel mai scurt timp!
Numai bine.
Tema nu arata de nici o culoare, logo-ul iti ia 5 min sa-l descifrezi, uite aici ai de unde alege, sunt teme cu sutele pe internet, foarte frumoase:
Horcrux WordPress Theme | Best Free WordPress Themes
Jovan WordPress Theme | Best Free WordPress Themes
Vulcan WordPress Theme | Best Free WordPress Themes
Pegasus WordPress Theme | Best Free WordPress Themes
Iris WordPress Theme | Best Free WordPress Themes
Desing prea simplu si dupa parerea mea nu seamana a portal ci a blog. Depinde cum o ia fiecare. Header-ul cu avionul, pare cam ciudat
In sidebar: Arhivlă blog
+dupa cum au zis si restul, nu inteleg de ce ar fi un portal. Ar trebui sa adaugi mai multe lucruri ca sa fie un portal. Header-ul mi se pare mare, arunca un ochi la alte portaluri de pe .ro sa vezi cum ar fi un design "tip".
mulțumesc de păreri !
Ca idee: zici ca mine, faci ca tine.
In caz ca te gandesti sa schimbi template, pune un sondaj pt a vedea mai multe pareri.
Succes.
ps: ca era sa uit. La ce tre sa ajute un user faptul ca afisezi ca 68 de oameni (sau 680.000) au dat like?
Pai, designul. Glumesc. O tema noua, dupa parerea mea culorile pot fi pastrate. In general un logo fun, mai multe categorii si alte facilitati pentru cititori. Succes cu proiectul !
Coloreaza mai mult site-ul, ofera-i un plus de amuzament, ceva care sa te faca sa ramai pe site nu doar datorita postarilor.
ps: eu cand cer niste sfaturi, pai le pun in practica...tu ai zis multumesc, insa, nu ai facut nimic din ce ti-a fost sfatuit. In fine, este timp destul, multa bafta ! :)