in general restaurantele daca scot maxim din buzunar 100 euro pentru un site. Foarte rar ai sa vezi situri de prezentare dragute pt restauranturi, pizzerii sau ce tine de mancare....in Ro.
Vai de capu meu... sincer, nici cand m-am apucat de HTML in liceu nu faceam site-uri asa de... profesionalePartea naspa e ca nu este doar o exceptie, cam toate site-urile din portofoliu arata .. trist. Dar ce pretentii sa ai, uite care-i title-ul paginii principale: Nindos web design firma de web design siteuri ieftine... Na, probabil pe un site de ala iau in just de 10-15$ maxim
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
nu e vb doar de restaurante.. uite-te si la alte site-uri din portofoliu... speachless
Signatura lipsa
Astia folosesc template-uri free html vechi de cel putin 10 ani, noi suntem de vina pentru ca majoritatea clientilor se opresc la primii gasiti pe net, asa se intampla in toate nisele, la noi nu conteaza calitatea ci ""cantitatea"".
Chiar nu inteleg ce vi se pare rau, sunt foarte buni oamenii, vreau si eu un site de genul asta, sa fie cam 1 kil jumate, pana in 10 lei.
@PhoeniX primi gasiti pe net? tu ai auzit vreodata de baietii astia? nu ii gaseste nici dracu cred, nu par a fi auzit de seo de la meta-tags keyword stuffing incoace(vezi title - la singular, ca e unul singur pe toate pag.)
LE: asta imi place maxim http://locatiievenimente.ro/
Ultima modificare făcută de Marylina; 1st October 2011 la 21:07.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Cine stie la ce cuvant cheie apar primii@PhoeniX primi gasiti pe net? tu ai auzit vreodata de baietii astia? nu ii gaseste nici dracu cred, nu par a fi auzit de seo de la meta-tags keyword![]()
@Kidu
Restaurantul e superb. E chiar mai frumusel decat html-ul de la firma mea
Maxim de efect cu min de investitie.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ai fi surprins sa stii cat costa mizeria asta. Mai misto e ca au cerut niste modificari si cica fac spume, ca ce atata de lucru.
Ei bine, cea mai buna clasare este Restaurant Capitan, pagina 8
V-ati uitat la keywords? description? ala de la galerie e savuros.
M-au rugat oamenii sa imi dau cu parerea despre site. Am cerut un scaun ca ma luase de cap, apoi am verificat de doua ori daca e facut anu asta sau acum 10 ani. Parca il lipseste la contact un gif cu o casuta postala care se misca, ceva.
nu i-o fac eu, si o face singur. Permite-mi sa am o opinie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)