Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 37 din 37

Subiect: Peste 3.000 de clienti in portofoliu! Vă prezentăm câteva dintre lucrarile noastre

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

In principiu toata lumea are dreptate.
    Si Kidu cand spune ca daca te dai profesionist ar trebui sa si fii profesionist
    Si ceilalti, cand spun ca tu ca vanzator trebuie sa scoti maximul de bani de la client.

Avand in vedere ca voi de fapt nu va contraziceti ci vorbiti de lucruri diferite, ar trebui sa nu mai dati impresia ca va certati
    Trust, but verify.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Urmareste aplicatia "Personalizeaza pizza".
    nice

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

De ai sti cate site-uri facut pe genunchi am eu, unele facute in cateva ore si puse online sa fie acolo.
    De exemplu Contabilitate in Galati este facut gratuit in 1 ora (domeniu cumparat tot de mine fara sa cer bani omului) folosind un template html pentru un prieten contabil (m-am gandit ca atunci cand voi avea timp, ii voi face un design mai bun) si omul are un telefon pe saptamana si este foarte multumit. Eu nu sunt multumit
    Am un site pentur firma facut de mine acum 6 ani in html chiar, cand nu stiam mai nimic despre ce inseamna un site, un desing prost, cod dezastruos, optimizare SEO slaba, dar care face treaba foarte buna si acum, aduce clienti si mentine afacerea din offline. Si chiar primesc inca multe aprecieri de la clienti ca site-ul este foarte bun.
    Clientul analizeaza si informatia prezentata in site mai mult decat designul, doar daca designul este mult prea dezordonat si creeaza o stare neplacuta poate alunga clientii.
    Noi fiind in domeniu avem o viziune deformata despre vizitatorii si clientii nostri, despre asteptarile lor de la noi. Ei vor sa gaseasca ceea ce cauta, sa fie usor sa ajunga la informatia sa serviciul dorit, nu se uita cum straluceste logo-ul, ce armonie este intre logo, meniu si text, si alte "prostii" din astea.
    Bineinteles ca si designul are importanta lui in rata de conversie dar intre site-uri medii si profi diferenta nu este mare la conversie datorita design.
    Si apoi pentru 50-100 lei pe site (am primit eu o astfel de oferta pe email zilele trecute) ce fel de site crezi ca poate sa iti faca acel om.
    Si apoi daca cineva face un site nu inseamna ca este un profesionist.
    Si apoi legat de partea de SEO , stiu o firma de webdesign mare din RO, patronul imi este fost coleg de facltate, la care toate site-urile facute de el in mare parte sunt estrem de slabe dpsdv SEO, fara nici o strategie SEO, fara descrieri titluri etc, dar pe site- omul vinde si servicii SEO si care le factureaza clientilor la sume considerabile
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

webSorin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    21st April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    42
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu mai vrea nimeni calitate. Toti clientii se uita la bani! Nu stiu ei de seo, layout etc... insa toti vor primii in google!
    Cand le vorbesc despre research si analiza se uita la mine ca vaca la schiuri, si toti, da' absolut toti se asteapta sa le bag eu informatia in site. Cu toate ca au Sectiune de Administrare. Lucrez acum la un site de constructii si reparatii, clientul activand in acest domeniu.
    Omu' se astepta sa-i introduc eu textele pentru serviciile prestate de firma lui, gen curatat subsoluri, schimbat tevi, carat moloz ... si alte astfel de activitati... Sa fi vazut ce dezamagit era cand am zis ca textul il priveste, cu toate c-o sa-i ofer consultanta pentru a fi seo-ready!

Nu mai pot cu terminatii astia: fac o gramada de bani de pe urma unui site bine facut, insa n-ar da un ban in plus ptr. calitate.
    Acum, e si plin de programatori peste tot. Daca-o ei pe scara la parintii mei, pana la et. 8, pun pariu ca gasesti cel putin 3 "programatori" care "stiu sa faca site-uri".

Eu nu lucrez cu template-uri si framework-uri, totul se face de la zero, cu analiza si research asiduu. Cu cat devii mai atent la detalii cu atat creste timpul necesar implementarii, ceea ce se reflecta in pret. Insa clientul este calic si prefera preturi mici, nu calitate... dupa aceea, la ceva timp se plange ca "nu-i site-ul bun".

In ceea ce priveste "firmele profesioniste"... sunt satul si de astea. Majoritatea lucreaza cu juniori, clientul este informat ca i se face o super aplicatie si, primeste defapt, un joomla sau codeIgniter modificat si ras-modificat, de nici functionalitati banale nu mai "merg" corect.
    Sunt satul de profesionistii lui peste prajit. Toti vor sa fii pasionat in ceea ce faci, insa task-urile vin "urgent- trebuia facut ieri". Sa vedeti si ce frumos este cand insasi omul de vanzari da dead-line-uri in fata clientului fara sa se consulte cu programatorul....

E durere mare, in "firmele profesioniste": se baga la joomla, codeigniter si wordpress la greu cu juniori angajati pe 300 eur.
    Eu caut ceva serios de mai bine de 3 ani, si sunt slabe sanse sa gasesc. Asa ca mi-am facut firma si acum imi caut oameni de vanzari...

As avea multe sa va spun, insa nu-i cazul aici...
    Va salut!

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

@websorin:
    Nu mai vrea nimeni calitate.
    Pai tu crezi ca au habar ce inseamna "calitate" cand este vorba de domeniul asta? Stiu de calitate doar cand aduc vorba de mancare, haine, scule (telefoane, audio/video/foto/tv s.a), parfumuri, genti si ceasuri. Nu poti avea pretentii de la un om de constructii sa stie cata munca presupune propozitia "vreau un site tare!" si cat costa "vreau sa fiu in primii zece". Greseala este si la client (dezinformare/nestiinta), si la cel care ii indruga verzi si uscate (numai pentru a-i 'rupe' 3-400 eur).
    Acum, e si plin de programatori peste tot. Daca-o ei pe scara la parintii mei, pana la et. 8, pun pariu ca gasesti cel putin 3 "programatori" care "stiu sa faca site-uri".
    Daca te uiti la partea plina a paharului, vei vedea ca facand lucruri mai bune, ai acoperire pentru pretul cerut si clientul poate face diferenta before/after. Junior vs Senior. Alt avantaj? Faptul ca pe viitor, daca vrea sa schimbe site-ul sau i se cere o recomandare pentru ceva de calitate, la tine va veni, nu la vecinul de la 6 care i-a facut o petarda de site. Stiu ca este vorba de timp, care costa, dar este totusi un avantaj important.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

oxus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th November 2010
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    As tinde sa-ti dau dreptate, insa am facut cuiva nu de mult un site pe care nu l-as pune in portofoliu niciodata. Nu e chiar atat de urat ca cel din primul post, dar mie mi se pare urat.

Au fost insa pozele clientului, specificatiile clientului si indicatiile clientului. Eu sa ma bat cu el? I-am facut ce mi-a cerut. Ba chiar a fost incantat
    E... asta e ideea - clientul te angajeaza ca si profesionist, insa cand oferi pareri si sugestii pro nu esti luat in seama - ajungi sa lucrezi dupa specificatiile si indicatiile clientului. Si atunci, ce mai conteaza cum arata daca clientul este multumit?

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Aici nu e vorba de asta, deviati de la subiect... vorbim despre o firma de web design care are, in 2011, un site ca in 2000, cu 1 singur titlu pe toate paginile si cu o optimizare de cacao, dar vinde serviciile astea si altora la preturile pietii... nu poti sa vinzi la acelasi pret cu companiile specializate in web deisgn cand oferi servicii de genul asta, clientul nu stie detaliile astea, il inseli si multi dintre voi pareti a fi de acord cu ei.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum sa faci un site in zilele noastre.
    De palex1988 în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 30th April 2011, 13:16
  2. Sectiune portofoliu
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th January 2011, 00:47
  3. template-uri in portofoliu
    De forapathy în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th August 2008, 10:06
  4. siteul campaniei noastre de informare