3rd October 2011, 01:14
2 out of 2 members found this post helpful.
De ai sti cate site-uri facut pe genunchi am eu, unele facute in cateva ore si puse online sa fie acolo.
De exemplu Contabilitate in Galati este facut gratuit in 1 ora (domeniu cumparat tot de mine fara sa cer bani omului) folosind un template html pentru un prieten contabil (m-am gandit ca atunci cand voi avea timp, ii voi face un design mai bun) si omul are un telefon pe saptamana si este foarte multumit. Eu nu sunt multumit
Am un site pentur firma facut de mine acum 6 ani in html chiar, cand nu stiam mai nimic despre ce inseamna un site, un desing prost, cod dezastruos, optimizare SEO slaba, dar care face treaba foarte buna si acum, aduce clienti si mentine afacerea din offline. Si chiar primesc inca multe aprecieri de la clienti ca site-ul este foarte bun.
Clientul analizeaza si informatia prezentata in site mai mult decat designul, doar daca designul este mult prea dezordonat si creeaza o stare neplacuta poate alunga clientii.
Noi fiind in domeniu avem o viziune deformata despre vizitatorii si clientii nostri, despre asteptarile lor de la noi. Ei vor sa gaseasca ceea ce cauta, sa fie usor sa ajunga la informatia sa serviciul dorit, nu se uita cum straluceste logo-ul, ce armonie este intre logo, meniu si text, si alte "prostii" din astea.
Bineinteles ca si designul are importanta lui in rata de conversie dar intre site-uri medii si profi diferenta nu este mare la conversie datorita design.
Si apoi pentru 50-100 lei pe site (am primit eu o astfel de oferta pe email zilele trecute) ce fel de site crezi ca poate sa iti faca acel om.
Si apoi daca cineva face un site nu inseamna ca este un profesionist.
Si apoi legat de partea de SEO , stiu o firma de webdesign mare din RO, patronul imi este fost coleg de facltate, la care toate site-urile facute de el in mare parte sunt estrem de slabe dpsdv SEO, fara nici o strategie SEO, fara descrieri titluri etc, dar pe site- omul vinde si servicii SEO si care le factureaza clientilor la sume considerabile
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama