2nd October 2011, 02:12
1 out of 1 members found this post helpful.
Pancu ma dezamagesti ( nu stiu daca si conteaza asta ptr tine ).
Clientii habar nu au ptr ce platesc, eventual pot aprecia daca le place coloritul siteului.
Tu, ca profesionist iti faci treaba pentru care esti platit, nu iti bati joc.
2nd October 2011, 21:35
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
alecs
Dar desi nu sunt printre cele mai stralucite situri, sunt infinit mai bune decat nimic.
Sunt servicii ieftine cu rezultate conform preturilor.

Postat în original de
Kidu
Alecs: sa inteleg ca standardul tau este cam la acest nivel daca ti se pare acceptabil siteul, nu?
Logica ta ma depaseste. Totodata tin sa iti multumesc pentru jignirea gratuita. Daca nu sunt de acord cu tine e clar ca trebuie sa ma ataci pe mine, nu ideea in sine.
2nd October 2011, 21:41
0 out of 1 members found this post helpful.
Nu te a atacat nimeni, stai calm. Ma repet, daca tie ti se pare acceptabil siteul, astea sunt standardele tale. Pentru standardele mele este o bataie de joc si am argumentat mai sus de ce.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
De altfel putem inchide discutia, nu a fost facuta ca sa ne atacam, am aratat cum poate arata o lucrare facuta de firma "specializata"
2nd October 2011, 22:25
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
deadworldisee
in general restaurantele daca scot maxim din buzunar 100 euro pentru un site. Foarte rar ai sa vezi situri de prezentare dragute pt restauranturi, pizzerii sau ce tine de mancare....in Ro.
Pizza Oradea - pizzaoradea.ro - ce zici de asta?
Urmareste aplicatia "Personalizeaza pizza".
Nu l-am facut eu. Singura legatura intre noi e ca le sunt client.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Marylina
Nu sunt deloc de acord cu punctul tau de vedere Clientii nu sunt informati, ei nu stiu ce inseamna
seo sau web 2.0, nu e ca la rosii ca vezi daca sunt stricate atunci cand le cumperi. Atunci cand ceri o suma de bani mare pentru niste servicii foarte slabe calitativ IN COMPARATIE cu restul pietii, inseli clientul.
Vad ca la noi se dezvolta din ce in ce mai tare gandirea asta "sa le luam banii, nu conteaza", "pai daca si-au gasit prostii, bravo lor". Nu, ideea nu e sa gasim prostii, ideea e sa ne imbunatatim/schimbam mentalitatea si serviciile la nivel national, daca tot vrem sa ne fie bine.
As tinde sa-ti dau dreptate, insa am facut cuiva nu de mult un site pe care nu l-as pune in portofoliu niciodata. Nu e chiar atat de urat ca cel din primul post, dar mie mi se pare urat.
Au fost insa pozele clientului, specificatiile clientului si indicatiile clientului. Eu sa ma bat cu el? I-am facut ce mi-a cerut. Ba chiar a fost incantat
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.