Rezultate 21 la 30 din 77

Subiect: Director de articole - earticole.com

Vizualizare arbore

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit Director de articole - earticole.com

Pun si eu la studiu de caz un site, ce momentan nu este oficial lansat (sau e in beta, cum vreti sa-i ziceti). Mai sunt chestii de bajbait pe la el.

Link-ul este earticole.com . Este vorba despre un director de articole. Pe .com e nebunie cu astea, insa pe .ro sunt doar vreo 4-5 cam in paragina si eventual altele abandonate de tot. Asa ca de ce nu... sa avem si noi un ezine article romanesc Pentru ca sunt o gramada de nise pe care e foarte greu, daca nu imposibil sa gasesti resurse gratis pentru a-ti plasa linkuri.

Are si IP de .ro, pentru ca am vazut ca multi considera acesta un impediment (daca n-ar fi fost .ro) cand cauta sa obtina linkuri pentru site-uri .ro

Adevarul e ca l-am facut cu resurse minime (wordpress + niste pluginuri care sa ma ajute sa faca site-ul ce-mi doresc eu) si designul nu este punctul meu forte (insa cred ca alta e utilitatea unui astfel de site), motiv pentru care voi avea nevoie de eventuale sugestii.

Deocamdata nu i-am dat drumul nici la Google pe el. Dar o voi face zilele urmatoare.

Ce stiu eu ca ii lipseste:
    • Un header/logo
    • Iconitele de la categorii (momentan am luat si eu ce-am gasit insa doresc sa fac un set care sa para din "acelasi lot")
    • "User-friendly"-zarea inregistrarii. Acum e ca la orice wordpress, insa vreau sa schimb pagina de login in ceva mai bun.
    • Sidebarul e golas, pentru ca ii lipseste continutul, pe care am sa incerc sa-l adaug zilele astea cat mai mult (sau poate ma mai ajuta cineva care doreste sa submiteze deja articole )
    • O alta culoare pentru categorii/hyperlink-uri pe homepage? Momentan am incercat mai multe variante si la asta m-am oprit, in primul rand ca imi place si asta n-a primit inca critici Sunt deschis la sugestii aici.

Asadar, ce parere aveti? Ati folosi un asemenea site?
    Ce ii lipseste in afara de punctele pe care le-am enumerat eu deja?
    Ce i-ai mai adauga?

M-am gandit ca as putea sa creez si o sectiune speciala de comunicate de presa, pentru a avea si ele locul lor (sa nu fie submitate in restul categoriilor). E bine, e rau?
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 14th January 2011 la 02:35.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Articole
    De eugen în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th November 2009, 17:53
  2. Director Seo sau Director general?
    De matican în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th September 2009, 15:36
  3. www.top-director.com Director Web Gratis
    De voidcode în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 3