Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: desprelifestyle.com review

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Voua vi se pare normal sa analizati si mai ales sa dati sfaturi pentru un website care are contintul copiat de pe alte siteuri, de la texte luate cu copy-paste la poze? Plus adaugate prin articole chestiile alea gen cautari cu care oamenii au ajuns aici care duc la pagini goale/inexistente.

Si vad ca si unul din moderatorii acestui forum participa la discutiile constructive.
    @Seinfeld, nu sunt la curent cu mondenitatile si nu am remarcat ca articolele ar fi copiate. Mi se pare de bun simt ca cineva care vine pentru un review sa aiba articolele scrise de el. Nici nu mi-a trecut prin minte ca articolele ar putea fi furate. I-am facut o singura observatie, legata de fotografii.

Remarca pe care ai facut-o la sfarsit e cam rautacioasa. Nu cred ca a venit cineva cu un site warez iar eu sa fi stat la discutii cu el.

Ar trebui sa fiu ghicitor si sa stiu ca e continutul furat ? Nu citesc nici Libertatea si nici Cancan, altfel cu siguranta as fi observat !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Rautacioasa? E doar o constatare.

Nici eu nu citesc cancan sau alte mizerii. Dar cand dau peste un site cu mondenitati, mai ale unu asa de plin de subiecte bine realizate si poze, prima idee e sa iau un 2 fraze dintr-un articol sa le caut pe Google. Asa vezi usor care e treaba

Si repet intrebarea, e normal ca la review sa apara siteuri de genul asta? Pline cu articole copiate? Si nu ma refer doar la siteul din articol, ci in general. Ca la intrebarea asta nu ai raspuns.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Si repet intrebarea, e normal ca la review sa apara siteuri de genul asta? Pline cu articole copiate? Si nu ma refer doar la siteul din articol, ci in general. Ca la intrebarea asta nu ai raspuns.
    Din principiu nu caut niciodata sa vad daca cineva are articolele copiate pentru ca mi se pare o mare prostie sa faci asa ceva si sa ai pretentii de pozitii in google. Nu am postat niciodata articole copiate, asta fiind si unul dintre motivele pentru care exclud din capul locului astfel de incercari jenate venite din partea cuiva.

Si ca sa iti raspund la intrebare. Nu. Nu e normal. Tine de bunul simt al celui care solicita "review-ul" pentru asa ceva.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Ok, bine ca am lamurit problema.

Deci zgabu, raspunsul ar fi: fara articole copy/paste in primul rand. Cand ai articole proprii poti sa ceri un review.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review 7n.Ro
    De Inamicu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 28th September 2010, 20:21
  2. Review 7n.Ro
    De Inamicu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th September 2010, 02:38
  3. Review-uri pentru review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1