Vreau sa aud parerile voastre despre WallOK.info, bune si rele vreau sa aflu cum il pot optimiza mai bine si ce este gresit din p.d.v SEO.
Vreau sa aud parerile voastre despre WallOK.info, bune si rele vreau sa aflu cum il pot optimiza mai bine si ce este gresit din p.d.v SEO.
O descriere de 50 de cuvinte la fiecare post in care sa bagi un keyword nu ar strica.
Mi se pare o mare tampenie ce incerci sa faci cu AdSense, mai intai incearca sa faci site-ul popular, dupaia gandeste-te la bani.
Aproximativ 1 euro pe zi din Adsense crezi ca strica?
Am sa tin cont de parerea ta cu descrierea si cu promovarea.
Nu ai content. In afara de poze (toate imaginile au acelasi "alt" - Wallpapers HD, Images and Wallpapers free for Desktop) nu exista content pe care Google sa il ia in calcul. Pune ceva texte, o descriere etc. la fiecare post / wallpaper.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sincer cred ca ar fi mai ok daca ai folosi un script de galerie, iti recomand zenphoto.org este foarte bun din multe puncte de vedere - atat seo cat si usor de administrat (poti uploada imagini in masa). Thema obligatoriu sa fie pe negru![]()
Ai putea sa descrii totusi fiecare imagine in tagul alt. Pana la urma asta e rolul tagului alt: Specifies an alternate text for an image [http://www.w3schools.com/tags/tag_img.asp]. Google cand iti indexeaza site-ul habar nu are ce se afla intr-o imagine. Stie doar ca la src respectiv e un fisier jpg/png etc.
moviereads.com - flip pages, not content
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)