1 out of 1 members found this post helpful.
Salut,
Nu este vorba de teapa dar, dupa ce au citit acest post, multi au considerat ca le insulti inteligenta.
Nu uita ca este un forum de specialitate si nu uita ca majoritatea celor care activeaza aici stiu cu ce se mananca online-ul.
Prin faptul ca tu arunci 2 poze si expresii "in maxim un an va fi cea mai tare retea de socializare si complexa aparuta vreodata" nu fac decat sa iti scada credibilitatea.
Cireasa de pe tort : Inregistrare gratuita printr-un link referral (danke Krumel pt edit)
Cam ce impresie crezi tu ca ai facut?
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
5 out of 6 members found this post helpful.
Ti se pare ca stii cu ce se mananca online-ul, inainte de online poti sa te apuci sa iti inveti propria limba si sa scrii corect, ca n-ai nimerit intr-o comunitate de manelisti, daca n-ai observat. Daca tu crezi in site-ul ala, esti extrem de naiv, cand iti spun 10 membri ca esti beat, mergi si te culca, nu sustine tu ca de fapt acei 10 membri n-au dreptate si tu esti singurul care ai dreptate.
0 out of 1 members found this post helpful.
Care surse? Te platesc astia cumva sa le faci promovare aici? Eu cred ca totusi nu ti-ai gasit bine unde sa postezi.