Oare doar activitatea userilor de pe Facebook se vinde?E retorica intrebarea.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Sunt mai mult ca sigur ca treaba asta apare pe undeva in User Agreement ala de nu-l citeste nimeni. O data ce ai dat click pe I Agree ... pot face ce vor ei cu datele tale.
Sunt de acord cu bogdanu... sigur e scris pe undeva ca datele tale devin proprietatea lor. Dupa sistemul: "Nu va convine, nu mai accesati website ul"
Eu ma bucur, nu reusesc decat sa faca din FB ceva mai ugly decat este. Succesul lor o sa tina pana la urmatoarea retea sociala care o sa ii ia pe nepregatite. Sunt de parere ca actiunile lor sunt prea pline de sine si total neeficiente.(La fel si schema de implementare video chat prin skype in fb)...
Parerea mea e ca fb nu o sa mai cada daca se tin in continuare asa ...
daca hi5`u tinea pasu cu "tehnologiile" actuale, oferea o anumita structura ( adica nu permitea customizarea in cel mai barbar mod ) ar fi avut o sansa reala sa nu fie luat de fb .. dar noi sa fim sanatosi ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Ca am dat din intamplare peste articol. De asta se cam vorbea de prin 2007: Privacy vs. Features
Trecura ceva ani, nu? Cui ii pasa de date personale, casca bine ochii la TOS.
Cui nu...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Facebook se infiripa peste tot intr-atat de mult incat o sa fie din ce in ce mai greu de inlocuit.
Poate o sa ajungem sa inlocuim si cheia la casa cu "Connect/Sign-in using Facebook"![]()
M-as mira sincerVezi http://forum.seopedia.ro/metode-de-p...-facebook.html
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)