Depinde, daca as avea 20.000 de fani deja link-ul meu ar fi pe pagina a 20.000 de persoane, deci se merita. dar depinde si pretul. :D
Versiune printabilă
Oare doar activitatea userilor de pe Facebook se vinde? :)) E retorica intrebarea.
Sunt mai mult ca sigur ca treaba asta apare pe undeva in User Agreement ala de nu-l citeste nimeni. O data ce ai dat click pe I Agree ... pot face ce vor ei cu datele tale.
Sunt de acord cu bogdanu... sigur e scris pe undeva ca datele tale devin proprietatea lor. Dupa sistemul: "Nu va convine, nu mai accesati website ul"
Eu ma bucur, nu reusesc decat sa faca din FB ceva mai ugly decat este. Succesul lor o sa tina pana la urmatoarea retea sociala care o sa ii ia pe nepregatite. Sunt de parere ca actiunile lor sunt prea pline de sine si total neeficiente.(La fel si schema de implementare video chat prin skype in fb)...
Parerea mea e ca fb nu o sa mai cada daca se tin in continuare asa ...
daca hi5`u tinea pasu cu "tehnologiile" actuale, oferea o anumita structura ( adica nu permitea customizarea in cel mai barbar mod ) ar fi avut o sansa reala sa nu fie luat de fb .. dar noi sa fim sanatosi ..
Ca am dat din intamplare peste articol. De asta se cam vorbea de prin 2007: Privacy vs. Features
Trecura ceva ani, nu? Cui ii pasa de date personale, casca bine ochii la TOS.
Cui nu...
Facebook se infiripa peste tot intr-atat de mult incat o sa fie din ce in ce mai greu de inlocuit.
Poate o sa ajungem sa inlocuim si cheia la casa cu "Connect/Sign-in using Facebook" :))
M-as mira sincer :) Vezi http://forum.seopedia.ro/metode-de-p...-facebook.html