Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Zuckerberg numit Person of the year 2010

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit Zuckerberg numit Person of the year 2010

Am vazut azi pe Y! News ca fondatorul Facebook a fost numit Persoana anului 2010. Astfel el intra intr-o lista cu numerosi presedinti americani, conducatori precum Churchill, Stalin, Obama, Hitler, Bill Gates, 2 Papi samd.

Tot pe pagina de la Y am vazut o gramada de discutii si nemultumiri. Merita aceasta numire ? :d

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Nu stiu daca merita sau nu, dar ai alta idee mai buna ? El a reusit sa ajunga foarte sus intr-un timp scurt.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Filmul cu siguranta a ajutat foarte mult. Mi se pare o buna lectie de marketing tot ceea ce inseamna ascensiunea Facebook. Interesant este ca s-au promovat bine offline.
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu sustin alegerea. Desi nu sunt eu un mare iubitor de retele sociale (mi se par pierdere de timp - prefer socializarea directa), am scris zilele trecute cateva articole pentru un client despre Facebook. Il respect foarte mult pe Mark Zuckerberg pentru ce a reusit in doar cativa ani de zile si mai ales pentru anii 2007-2010, cand de la 30 milioane de useri a ajuns la 500 de milioane.

Trebuie pus la calcul si faptul ca un proiect din afara are sanse mult mai mari de reusita decat unul romanesc si aceasta este demonstrata prin faptul ca foarte putine proiecte romanesti au reusit sa domine pietele din afara (softpedia, dreamstime, s.a.), insa nici unul nu s-a ridicat la nivelul in care sa puna in pericol pe gigantii precum Yahoo, Google sau Microsoft.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 15th December 2010 la 20:31.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Asta e tare edy, ii e scris in frunte Romaniei ca din ea trebuie sa se nasca urmatorul yahoo, google sau microsoft??
    Fii si tu mai realist, seopedia si dreamstine sunt proiecte suficient de ambitioase pt nivelul nostru.
    Nu ca ar fi imposibil sa se nasca un proiect de talia facebook si din ro, la fel cum ar putea apare si din orice tara din lume cu oameni talentati si un nivel de dezvoltare acceptabil.

Cat despre Zuckerberg, cati oameni din lume au realizat ceea ce a reusit el? Mai ales in timpurile noastre cam ducem lipsa de oameni capabili sa produca un impact deosebit asupra civilizatiei, un impact pozitiv bineinteles, si am avea mare nevoie de asa ceva. Zuckerberg mi se pare o alegere acceptabila anul asta pt titulatura respectiva.
    Ultima modificare făcută de Eradu; 17th December 2010 la 10:07.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Inainte de facebook mai erau o gramada de retele sociale, nu e ceva inedit. Doar ca a facut in asa fel incat multe lucruri sa se invarta in jurul FB-ului...si a reusit.
    N-a primit titlulatura asta ca ar fi un programator bun ci pentru ca a schimbat oarecum internetul in ultimii 3 ani. Multi renuntasera la site-urile sociale iar facebook nu doar ca a reusit sa-i faca sa-si faca din nou conturi ci si sa piarda de 3-4 ori mai mult timp pe ele.

Dupa mine, il merita.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Am vazut ca s-a batut cu Julian Assange, care si el a facut foarte multa zarva cu Wikileaks in ultima vreme

amigo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Locaţie
    Targu-Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Trebuie pus la calcul si faptul ca un proiect din afara are sanse mult mai mari de reusita decat unul romanesc si aceasta este demonstrata prin faptul ca foarte putine proiecte romanesti au reusit sa domine pietele din afara (softpedia, dreamstime, s.a.), insa nici unul nu s-a ridicat la nivelul in care sa puna in pericol pe gigantii precum Yahoo, Google sau Microsoft.
    Eradu, cred ca se referea la diferentele de optiuni. Ii ca si diferenta la noi dintre asa zisa "provincie" si capitala. In capitala, ai mai multe optiuni. Asa si cu proiectele gigant. Intr-o tara ca US poti face mult mai multe.
    Ca nici un proiect romanesc nu a ajuns sa puna in pericol gigantii ca Yahoo, Google, etc e pentru ca nu s-a venit cu nimic original. Nu a aparut nimic nou. Softpedia si dreamstime, nu mi se pare a fi ceva original ce nimeni nu a mai incercat.
    Am si eu un blog unde lenevesc...

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Sa nu uitam ca succesul FB are la baza un marketing foarte puternic ( puteti sa vedeti in film cu au shimbat antreprenorii si Z are doar "24% shareholder in 2010" - wikipedia. Unde sunt restul procentelor din facebook? ). Poate asta subestimeaza celelalte proiecte care chiar daca nu sunt la fel de revolutionare au potential... marketingul!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

duku602 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th October 2010
    Locaţie
    S-E Europei
    Vârstă
    39
    Posturi
    94
    Putere Rep
    0

Implicit

Clar merita numirea de omul anului.. si la radio si la tv numai facebook aud, daca o mai tinem asa vreo 2 ani cred ca o sa apara facebookfobie
    + sunt tot felul de aplicatii pentru si de la facebook pentru siteuri, tel mobile, smartphone-uri, etc..

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Studiu Comert Electronic 2010
    De danielbuca în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th December 2010, 13:25
  2. Gpec 2010
    De Diana în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th August 2010, 11:44
  3. CM 2010 & Google
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th June 2010, 13:19
  4. google new year countdown
    De superbus în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th December 2009, 00:45
  5. New Year offer :)
    De victorro în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st December 2008, 22:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.