Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Zuckerberg numit Person of the year 2010

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de duku602 Vezi Post
    Clar merita numirea de omul anului.. si la radio si la tv numai facebook aud, daca o mai tinem asa vreo 2 ani cred ca o sa apara facebookfobie
    + sunt tot felul de aplicatii pentru si de la facebook pentru siteuri, tel mobile, smartphone-uri, etc..
    Pai asta e si adevarul. Nu pentru ca a construit Facebook il vad eu omul anului, ci pentru ca a reusit sa duca porcaria la nivelul la care oriunde te-ai duce, risti sa te lovesti de Facebook. Online, il vedem pe toate site-urile sub o forma sau alta. Offline il auzim in gurile tuturor, il vedem in reclame (care au legatura cu altceva) la TV si la Radio sau pe reclamele stradale (link spre facebook). Agentiile de PR desfasoara campanii pe Facebook (inainte faceai un site nou, ca landing page pentru fiecare campanie... acum faci un fan page Facebook si-i tragi un custom landing page din ala sau cum i se zice, in care sa zici despre ce e vorba). Asta e marele lui merit si al oamenilor din spatele lui.

Ca user, consider Facebook o mizerie fara chestii utile. Doar imi pierd vremea pe acolo. Doua chestii utile am la facebook (ca user - fac din nou precizarea): gasesc muzica buna pe el (dar tine si de prieteni, care sa shareuie, evident) si agati fete mai usor . In rest, repet... o mizerie consumatoare de timp. O mizerie insa de care a auzit toata lumea. Asa ca webmaster insa, trebuie sa spal mizeria si sa imi "vand" marfa pe acolo
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

sambo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th November 2006
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

E simplu sa credem tot ce ni se serveste in media si dupa aceea sa dezvoltam teorii.
    Nu vreau sa jignesc nici unul dintre forumistii care au scris pe acest topic insa recomand mai multa prudenta in judecarea unor chestiuni ce par simple.

Dupa parerea mea MZ nu este decat omul paravan pentru inca un mare aspirator de informatie, la fel cum este si fondatorul motorului de cautare monopolist.
    Intotdeauna in spatele marilor firme se afla interese ale unui stat sau ale unor state.
    Expansiunea moderna s-a rafinat, nu se mai colonizeaza state cu arme si trupe, este mult mai eleganta colonizarea economica.
    Marketingul este ramura economiei care il face pe prostul de rand sa isi doreasca lucruri ce mai tarziu se vor dovedi rele.
    Admir intotdeauna entuziasmul tinerilor si ideile noi ale firmelor mici dar de la acestea pana la marii giganti ce domina lumea e distanta mare.
    Fara interese la nivel inalt nici o firma nu ajunge mare.

La momentul actual eu consider ca G si FB sunt sustinute intens de cel mai informat stat al lumii.
    Prin intermediul lor aduna baze de date enorme ce pot fi fructificate in multe feluri.

Cika-Bum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Romania, Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu i-as lua acea "denumire" m-as sterge cu ea...
    Si l-as pune sa plateasca daune morale celor, ale caror date personale au fost "scapate" (mai mult sau mai putin intentionat) catre firme de advertise.
    Efectiv a vandut profile "psihologice" ale unor potentiali clienti (de obicei rata de conversie depaseste cu mult imaginabilul).

si asta nu s-a intamplat o data (sa fie prins) ci de 2 ori.

Oameni buni, eu zic ca nici nu e cazul sa deschidem discutia despre el, nici nu merita sa apara pe seopedia ...apare destul pe facebook

O seara buna tuturor si imi cer scuze daca pare ca am rabufnit, dar e o parere sincera si mi-o exprim in cel mai calm mod, in orice moment al zilei/noptii

Ura!
    O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
    Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Cika-Bum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Romania, Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
    Zuckerberg(Facebook)≠Social Media
    O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
    Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare

constanteanul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd March 2011
    Vârstă
    48
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Toate respectele, a facut ceva impresionant intr-o perioada scurta de timp. Sa speram ca nu se prosteste si ca o tine pe drumul cel bun.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Studiu Comert Electronic 2010
    De danielbuca în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th December 2010, 13:25
  2. Gpec 2010
    De Diana în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th August 2010, 11:44
  3. CM 2010 & Google
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th June 2010, 13:19
  4. google new year countdown
    De superbus în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th December 2009, 00:45
  5. New Year offer :)
    De victorro în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st December 2008, 22:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.