Pai asta e si adevarul. Nu pentru ca a construit Facebook il vad eu omul anului, ci pentru ca a reusit sa duca porcaria la nivelul la care oriunde te-ai duce, risti sa te lovesti de Facebook. Online, il vedem pe toate site-urile sub o forma sau alta. Offline il auzim in gurile tuturor, il vedem in reclame (care au legatura cu altceva) la TV si la Radio sau pe reclamele stradale (link spre facebook). Agentiile de PR desfasoara campanii pe Facebook (inainte faceai un site nou, ca landing page pentru fiecare campanie... acum faci un fan page Facebook si-i tragi un custom landing page din ala sau cum i se zice, in care sa zici despre ce e vorba). Asta e marele lui merit si al oamenilor din spatele lui.
Ca user, consider Facebook o mizerie fara chestii utile. Doar imi pierd vremea pe acolo. Doua chestii utile am la facebook (ca user - fac din nou precizarea): gasesc muzica buna pe el(dar tine si de prieteni, care sa shareuie, evident) si agati fete mai usor
. In rest, repet... o mizerie consumatoare de timp. O mizerie insa de care a auzit toata lumea. Asa ca webmaster insa, trebuie sa spal mizeria si sa imi "vand" marfa pe acolo
![]()

Răspunde cu citat
...apare destul pe facebook