Salutare,
Cautam astazi sa vad cand incepe campionatul mondial, caut in google.ro selectez prima sugestie si... surpriza.
Dati un search pe google.ro dupa:"campionatul mondial de fotbal 2010".
Foarte util.
PS: Sunt eu in urma cu stirile sau stiati?![]()
Salutare,
Cautam astazi sa vad cand incepe campionatul mondial, caut in google.ro selectez prima sugestie si... surpriza.
Dati un search pe google.ro dupa:"campionatul mondial de fotbal 2010".
Foarte util.
PS: Sunt eu in urma cu stirile sau stiati?![]()
Chiar azi am postat si eu despre asta intr-un thread despre Google.
Mie unul nu mi se pare ok ce fac ei aici (si mai sunt si alte exemple din fotbal, curs valutar, etc. ). Sunt o gramada de useri care nu mai dau click pe nici un site din cauza unor briz-bass-uri de-ale lor, pentru ca isi gasesc informatia inca de pe site-ul Google.
Foarte tare.Nu stiam.
E mai veche chestia. Cred ca am mai avzut-o ori la campionatul european ori la chamiopns league. Cand tot la fel, cautam program, sau scor sau ce mai cautam eu si aparea direct pe Google.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Google e motor de cautare ....de informatii.
informatia de care vorbiti (scoruri, meciuri, etc) nu va apartine, si (ca utilizator) as prefera sa gasesc ce mai intereseaza din prima.
ca din cauza asta n-or sa faca unii bani din siteuri MFA ... asta e
Nu prea e corect ca linkurile duc spre fifa.com, era si un video in care zicea mat cutts ca nu vor interveni niciodata in rezultate, sa rankeze un site dupa cum vor ei.
Era ok sa lase doar primul paragraf cu cele doua meciuri nu si linkurile cu echipele.
Mi s-ar parea ok daca linkurile ar fi eventual spre site-urile oficiale ale federatiilor sau, si mai exact, spre sectiunile din site-urile respective dedicate competitiei. Ultimele rezultate si programul viitor apar si pentru echipele de club importante, dar acolo nu am vazut niciodata link, desi mi s-ar parea in regula ca acolo sa apara linkuri spre site-urile oficiale.
Ah, ce greu m-am prins de o alta faza interesanta pe pagina respectiva. In josul paginii, linkurile spre paginile urmatoare de cautare sunt si ele in tema.
![]()
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
@mamulea:
Abia acum observ, primul site din rezultate e al tau, cu long tailul de mai sus + "campionatul mondial". Felicitari.
Una peste alta, mie mi se pare util. Nu mai trebuie sa rasfoiesc n pagini ca sa vad cine joaca azi si la ce ora. Atat ma intereseaza. Scurt si la obiect + e in limba romana si ora meciului ajustata Romaniei.
@myamar:
Eram putin cam confuz... nu stiam ce vrei sa spui... m-am prins pana la urma![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)