Rea voință în sensul că se ambiționează să nu angajeze cățiva profesionisti în securitate informatică care pot rezolva problema sau sa încheie o colaborare cu o firmă specializată în soluționarea unor astfel de probleme (confirmată de ei - doresc să rezolve totul cu resurse interne) . Mai mult, pot avea oricând un backup din partea unei alte corporații din domeniu (vezi disponibilitatea VeriSign care i-a ajutat și data trecută, când, după ~ 15 minute de la intervenția acestora din urmă, toate serverele erau online).
Ciudat. Siteurile mele au mers și azi și ieri. La precedentul atac au picat toate, dar acum văd că (încă) e totul bine.
@lovelife Eu sau alții în aceeași situație, în calitate de client, nu sunt interesat de pierderile GoDaddy. Este problema lor să își securizeze infrastructura pentru a preveni orice situație care ar aduce prejudicii lor sau oricărui alt client. Eu sunt interesat de pierderile mele cât am serverele offline din pricina GoDaddy, care nu își respectă contractul de a avea "99.9% Uptime". Că se întâmplă odată, clientul te înțelege. Dar ca serverele să fie offline ori de câte ori un "Anonymous" are chef, nu prea mai este în regulă.
@AlexGheorghitan Pentru noi, (servere dedicate), funcționează de câteva zile in maniera xx ore up, 1 - 2 ore down. Probabil se are în vedere doar anumite datacentere când se inițiază atacurile. Restul "daune colaterale".
Eu am vrut sa subliniez ca godaddy are tot interesul sa opreasca atacurile Anonymous, si nu cred ca e vorba de resurse financiare cate de faptul ca nu se gaseste o solutie, sau cnad gasesc solutiile la o problema Anonymus gaseste alta portita.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@lovelife Nu neagă nimeni că GoDaddy încearcă să își rezolve problema, dar să acționeze profesionist (până acum nu pare deloc așa).
Soluția există, însă presupune costuri. De aceea m-am referit la resursele financiare care sunt alocate de GoDaddy pentru soluționarea acestei probleme.
Până găsesc o rezolvare, pentru a nu afecta clienții, pot apela la o soluție de backup din partea unei mari corporații care pot prelua din flood (gen VeriSign) sau să plătească companii specializate in prevenția atacurilor DDoS, gen BlockDOS, Arbor Networks, ServerOrigin etc.
Dap... am primit azi in WMT frumosul mesaj "Googlebot can't access your site" pentru un site hostat la Godaddy. Acum si-a revenit. Godaddy este o firma mare (sau doar asa lasa impresia?), si in acest cred ca ar trebui sa aiba resursele necesare pentru a face ceea ce trebuie ca sa anihileze atacul, pentru a-si proteja clientii si afacerea.
Asa cum spune si @neo, godaddy nu actioneaza profesionist. Daca vad ca nu sunt in stare sa rezolve problemele de securitate, cu propria lor echipa, de ce nu angajaza o echipa de profesionisti sa rezolve ei problemele ?. Daca in continuare or sa aiba aceste probleme, cred ca or sa-si piarda ceva clienti
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)