seo este foarte bun. chiar am sa folosesc acest ghid. cat despre SPAM, nu am cuvinte, cei care il folosesc au un IQ foarte mic, dovedit doar prin simplele fapte
seo este foarte bun. chiar am sa folosesc acest ghid. cat despre SPAM, nu am cuvinte, cei care il folosesc au un IQ foarte mic, dovedit doar prin simplele fapte
De acord cu @Kidu.
Nu vad ce e nou si pare oarecum incomplet sau vechi: Despre variabila cu pagini multiple... nimic.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Eu sunt incepatoare si mi se pare ok, va trebui sa il analizez binesi sa pun in practica pe viitor, Mai stiti si alte ghiduri? poate mai noi, mai complexe?
alice, te tot urmaresc de vreo 5 posturi, ori postezi ceva ca sa oferi comunitatii informatie, ori nu mai postezi deloc, aici nu facem posturi pentru numar si nu inviem topicuri moarte fara motiv, din august pana acum chiar n-ai avut unde sa postezi? sau te arde acum de un link in semnatura si nu stii cum sa faci sa il obti mai repede?
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Alice daca ai intrebari despre seo,mi le poti adresa pe pm, iti raspund daca stiu.
Sunt carti nu doar ghiduri pentru seo, insa acum la cautare sunt forum urile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)